2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشسته بخواب   نیمه نشسته   ن کاملا دراز ن کاملا نشسته    بالشتتو ضخیم کن

اونطوری اصلا خوابم نمیبره بالشتم بلنده اما تا دراز میکشم زود میشینم هم اکنون در حال دراز نشست هستم  اب و بزاق دهنم ک نگم نقد زیاد شده فقط ی ظرف کنارمه در حال معذرت میخوام تف کردنم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من ماهی ی بار با دوستام میرم بیرون حال میده💃 ولی شوهرم نمیره با دوستاش، میگ خوشم نمیاد مجردی برم

منم تقریبا ماهی یه بار 

قرار بود بریم بیرون مامان دوستم گفت بریم خونشون 

فصل مدرسه هاست و ... دو سال دیگم باید کنکور بدیم

میترسم ازم جدا شن امسال مدرسه هامون جدا شد خیلی غصه خوردم😔

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
حالتو خریدارم بیام اینجا بگم نینیم بیداره منم نمیزاره بخوابم یعنی شده برام ارزو اما از شر سختیای بار ...

ان شاءالله خیلی زود نی نیت دنیا میاد و بعدش هرشب میکی مامان جان جات اونجا بهتر بود

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم تقریبا ماهی یه بار  قرار بود بریم بیرون مامان دوستم گفت بریم خونشون  فصل مدرسه هاست ...

اولش. بعد ک بزرگتر بشی میفهمی هیچ جای زندگیت نقشی نداشتن

میفهمی ک از ادما ک از دوریشون غصه میخوردی چقدر غصه خوردنت الکی بوده

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
اولش. بعد ک بزرگتر بشی میفهمی هیچ جای زندگیت نقشی نداشتن میفهمی ک از ادما ک از دوریشون غصه میخوردی ...

ما واقعا مثه خواهریم

مثلا دیشب داداش کوچولو دوستم گفت چرا دست به گوشی خواهرم میزنی

من گفتم چون من خواهرشم

ولی خداکنه هیچ وقت فراموشم نکنن

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
بخاطر هم کلاسیم دو سال جلوی خونوادم وایسادم یه هفته مونده بود به خواستگاریمون رسمی و عقد یهو گفت ماد ...

خییلی سخته 😢 .

بیشتر از همه فراموش کردن خاطرات 

مهربانی زبان جهانیست 😍
ان شاءالله خیلی زود نی نیت دنیا میاد و بعدش هرشب میکی مامان جان جات اونجا بهتر بود

مرسی عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه ...اما بخدا اگه بگم فقط بیااااد بیااااد بیاااااد که دیگه بریدم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه م داره فوتبال بازی میکنه😑تا ۳ بیداره

اونوقت از اونور تا کی خوابه چند سالشه

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔