2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 136 پست
ما واقعا مثه خواهریم مثلا دیشب داداش کوچولو دوستم گفت چرا دست به گوشی خواهرم میزنی من گفتم چون من ...

بعدا میبینی همش کشک بوده هرکی میر دنبال کار و زندگی و مشغله خودش ارتباط ناخواسته کم میشه و دوست میشه اولویت اخر زندگی منم ازین دوستا داشتم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مرسی عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه ...اما بخدا اگه بگم فقط بیااااد بیااااد بیاااااد که دیگه بریدم

این حرفا یادت باشه ها😁😁من چهارساله که ی شب تا صب کامل نخوابیدم بس که دخترم بدخوابه...داداششم مث خودشه😓از خرداد که پنج ماهش شده به قدری بدقلقی میکنه شبا که کلا سرجمع درشبانه روز ۶ساعت میخوابم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدا میبینی همش کشک بوده هرکی میر دنبال کار و زندگی و مشغله خودش ارتباط ناخواسته کم میشه و دوست میشه ...

مامانمم میگه بهم

ولی هر روزم شده گریه هر موقع به عکسامون نگاه میکنم 

همین دیشب اون یکی دوستم بغلم کرد گریه شد

صحبت از کلاس اوله

خداکنه هر چی شد خوبش پیش بیاد

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
منم تقریبا ماهی یه بار  قرار بود بریم بیرون مامان دوستم گفت بریم خونشون  فصل مدرسه هاست ...

عزیرم من ی دوست داشتم هم سن تو بودم که همکلاسبم بود.از اول راهنمایی تا پیش دانشگاهیی باهم بودیم.به جز تو مدرسه روزی ۳،۴ساعت تلفنی میحرفیدیم.حلاصه کنکور دادیم اون سمنان قبول شد من مشهد.تولدا برا هم کادو پست میکردیم و بازم هم و فراموش نکردیم.الان ۱۳سال از سالی که کنکور دادم‌میگذره،شایددددد سالی دوبار هم و میبینیم و زیر پسنای هم تو اینستا کامنت میذاریم بهترین دوستمه اما الویت زندگیم نیس

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اونوقت از اونور تا کی خوابه چند سالشه

مجموعا خواب شبانه روزش میشه ۸ ساعت

۲ونیم

خودمم بی خوابم کلا😐😐 به خودم رفته😄😄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
این حرفا یادت باشه ها😁😁من چهارساله که ی شب تا صب کامل نخوابیدم بس که دخترم بدخوابه...داداششم مث خو ...

عزیزم عوضش تن و بدنت ان شاءالله که سالمه من ی اب با خیال راحت نمیتونم بخورم امروز خیلی معذرت میخوام ۳ بار بالا اوردم بعدشم بی میلی بی اشتهایی بی خوابی ترشی معده و....کلا نه روز دارم نه شب کل ۸ ماهم ب سختی گذشته اوایل خیلی بدتر بودم اصلا هیچی دوسندارم بخورم اما ضعف هم دارم خیلی سختی کشیدم فقط روز شماری میکنم برا اومدنش ارزومه فقط ی لیوان اب سر پر بخورم نگم وای چرا خوردم چون معدم میخواد پس بزنه انگار

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم عوضش تن و بدنت ان شاءالله که سالمه من ی اب با خیال راحت نمیتونم بخورم امروز خیلی معذرت میخوام ...

راست میگی بارداری سخته واقعا..ان شاءالله زودب فارغ بشی و ی نی نی تپل و سالم و اروم خدا بده بهت

راست میگی بارداری سخته واقعا..ان شاءالله زودب فارغ بشی و ی نی نی تپل و سالم و اروم خدا بده بهت

مرسی عزیزم بهترین دعارو کردی در حقم خدا بچه هاتو حفظ کنه و همچنین شمارو برای اونا

مرسی عزیزم بهترین دعارو کردی در حقم خدا بچه هاتو حفظ کنه و همچنین شمارو برای اونا

ممنوتم عزیزم.فردا پسرم ساعت هفت صب ازمایش خون داره.دکترش مشکوکه به تیروئد.بارداری دعات میگیره دعا کن بچم سالم باسه

عزیرم من ی دوست داشتم هم سن تو بودم که همکلاسبم بود.از اول راهنمایی تا پیش دانشگاهیی باهم بودیم.به ج ...

همین سالی دوبارم راضیم فقط باشن

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
ممنوتم عزیزم.فردا پسرم ساعت هفت صب ازمایش خون داره.دکترش مشکوکه به تیروئد.بارداری دعات میگیره دعا کن ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم ان شاءالله ک چیزی نیس  و فقط ی شکه بی اساسه امیدت ب خدا باشه ک منم هفته دیگه ی سونو مهم دارم مشکوکن ب انسداد معده نینیم همه امیدم بخداست خدا دلمونو شاد کنه ان شاءالله با خبر خوش بشنوی

چشم عزیزم اگه لایق باشم ان شاءالله ک چیزی نیس  و فقط ی شکه بی اساسه امیدت ب خدا باشه ک منم هفته ...

مرسی عزیزم...ان شاءالله طوری نیس و نی نی جان سالمه سالمه