این پنجمین ماهه که اقدام به بارداری دارم اما اصن امید ندارماین ماهم چیزی باشه.دکتر بهمگفت چاق شدی چربی دور تخمدانتو گرفته نمیزاره تخمک ازاد بشه.این ماه قرص لتروزول خوردم اما اصلن امید ندارم .شبو روزم شده فک کردن به این موضوع همش استرس دارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم عین شما ۵ ماهه اقدامم این ماهم امیدی ندارم نمیدونم چرا حس میکنم ک نیستم...من تنبلی دارم دکترم گفت وزن کم کن ۱۰ کیلو کم کردم ولی نتیجه ندیدم در حال حاضرم فقط با قرص پری میشم منم خیلی اعصابم داغونه😔😕
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اگر امیدتو از دست داده بودی بهش فکر نمیکردی همه جندماه اقدام میکنن تا خدا بهشون بچه بده استرس نداشته باش و بسپارش به خدا
البته یکی خوبه این حرفارو به خودم بزنه😂😂
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم