این پنجمین ماهه که اقدام به بارداری دارم اما اصن امید ندارماین ماهم چیزی باشه.دکتر بهمگفت چاق شدی چربی دور تخمدانتو گرفته نمیزاره تخمک ازاد بشه.این ماه قرص لتروزول خوردم اما اصلن امید ندارم .شبو روزم شده فک کردن به این موضوع همش استرس دارم .
عزیزم به جای این کارا و ناامیدی یه دوره ورزشی برو حتما وزنتو کم کن هم زودتر حامله میشی هم خطر دوران حاملگیت کمتر میشه و هم حاملگی راحتتری داری حتتتتما برو باشگاهی چیزی وزنتو کم کن اگر خودت حوصلت نمیشه حونه کاری کنی یا پیاده روی بری...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لتردزول جواب میده اگه کیست نشه من خوردم ماه اول کیست شد.گفت بیا ای وی اف چون می ترسم نرفتم.الان دا ...
این ای وی اف چیه همون کاشته؟ک تو مراکز ناباروری انجام میدن؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
عززیزم ایشالا زودی نتیجهمیگیری منم مثل شمابودم هرماه میکفتم اینماه میشه الان که چشم بتز کردم یکونیم سال اقدامم دارو تا دلت یخواد ای یو ای هم کردم ناموفق بود ولی چمیشه کرد ناراضی نیستم خداروشکر امیدت بخداباشه
منم الان عین تو نشستم به خودم فکر میکنممیگم کی این آلارمای گوشی ساکت میشن این قرص و دارو های لعنتی از بالاسرم برمیدارم کی میگم سالمم مث همه کی و کی و کی...😞
ببین عزیزم خیلی دوا درمون استفاده نکن ظعیف میشی.... اگه سنتم کمه که هیچ فعلا دست نگه دار انشاءالله خدا بهت مبده اگرم بخواطر سنت نگرانی آی یو اف بهترین و قطعی ترین راهه به شرط اینکه مواظب خودت باشی