2777
2789
عنوان

امیدمو به کلی از دست دادم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 37 پست

عزیزم به جای این کارا و ناامیدی یه دوره ورزشی برو حتما وزنتو کم کن هم زودتر حامله میشی هم خطر دوران حاملگیت کمتر میشه و هم حاملگی راحتتری داری حتتتتما برو باشگاهی چیزی وزنتو کم کن اگر خودت حوصلت نمیشه حونه کاری کنی یا پیاده روی بری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتردزول جواب میده اگه کیست نشه من خوردم ماه اول کیست شد.گفت بیا ای وی اف چون می ترسم نرفتم.الان دا ...

این ای وی اف چیه همون کاشته؟ک تو مراکز ناباروری انجام میدن؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

۵ماه خ زوده واسه ناامیدی الکی ذهنتون خراب نکنید

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

عززیزم ایشالا زودی نتیجه‌میگیری منم مثل شمابودم هرماه میکفتم اینماه میشه الان که چشم بتز کردم یکونیم سال اقدامم دارو تا دلت یخواد ای یو ای هم کردم ناموفق بود ولی چ‌میشه کرد ناراضی نیستم خداروشکر امیدت بخداباشه 

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 

منم الان عین تو نشستم به خودم فکر میکنم‌میگم کی این آلارمای گوشی ساکت میشن این قرص و دارو های لعنتی از بالاسرم برمیدارم کی میگم سالمم مث همه کی و کی و کی...😞

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نه

ببین عزیزم خیلی دوا درمون استفاده نکن ظعیف میشی.... اگه سنتم کمه که هیچ فعلا دست نگه دار انشاءالله خدا بهت مبده اگرم بخواطر سنت نگرانی آی یو اف بهترین و قطعی ترین راهه به شرط اینکه مواظب خودت باشی