2777
2789
عنوان

زردی نوزاد دو ماهه

895 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم دو ماهشه درجه زردیش هشته تو چشماش زرده پوستشم خیلی تیرست بهش ترنجبین و شیر خشت هم میدیم اما به نظرم تغیری نکرده به نظرتون چیکار کنم؟؟ایا تیرگیش به خاطر زردیشه؟؟

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
بستری کردی؟باید خوب میشد تا الان

نه گلم اولش دوازده بود الان هشت شده خودشم تو چشمشه

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم اولش دوازده بود الان هشت شده خودشم تو چشمشه

خوب 12باید بستری میشد به خاطر همونه زردی به مغز آسیب میزنه ،ببر متخصص

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خوب 12باید بستری میشد به خاطر همونه زردی به مغز آسیب میزنه ،ببر متخصص

شما متخصص خوب تو کرج میشناسید؟؟ببخشیدا ولی به نظرتون تیرگیش به خاطر زردیشه؟؟

شما متخصص خوب تو کرج میشناسید؟؟ببخشیدا ولی به نظرتون تیرگیش به خاطر زردیشه؟؟

نه شهرستانم،زردی سرخ و زرد،زردیه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه شهرستانم،زردی سرخ و زرد،زردیه

نه دختر من سرخ نیست سیاهه

اول ببر ش پیش دکتر  دوم عرق کاسنی ولرم کن بکش رو پیشونی پشت گوش زیر بغل  خودش میاد کم کم ...

چشم ابجی جون ممنون از راهنماییت

نگران نباش زردیش خوب شه تغییر می کنه رنگ پوستش

خدا کنه دستتون درد نکنه