2777
2789

بنظرتون ضرر نداره؟اخه پارسال خیلی میگفتن عوارض داره

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

سلام من برای دخترم از ۶ ماهگی زدم الانم ۵ سالشه امسالم زدم و پسرم هم شش ماهش تموم شه میزنم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من که هرموقع واکسنشومیزنم اون سال بیشترازهمیشه سرمامیخورم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من برای دخترم از ۶ ماهگی زدم الانم ۵ سالشه امسالم زدم و پسرم هم شش ماهش تموم شه میزنم

بجع شما بعد واکسن علایم سرماخپردگی ندارن؟ بجم میزنم تا ۲۰ روز سرفه عطسه گهگاهی تب ابریزش داره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بجع شما بعد واکسن علایم سرماخپردگی ندارن؟ بجم میزنم تا ۲۰ روز سرفه عطسه گهگاهی تب ابریزش داره

نه شکر خدا دخترم مشکلی نداشته پسرم هم بار اولشه امسال

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من که هرموقع واکسنشومیزنم اون سال بیشترازهمیشه سرمامیخورم

منم بجم یماه کامل می افته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بله من زخترم دو سالشه نصفش رو زد گفت نصف ديگه ماه ديگه يك شب فقط تب كرد البته من همراه پرناوال زدم

پرناوال برای جی هست

بنظر شما تاثیرم داره؟چون من داداشم میره کلاس اول بچه ها تو مدرسه که سرما میخورن فوری میگیره پارسال کل پاییز و زمستون مریض بود

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
بنظر شما تاثیرم داره؟چون من داداشم میره کلاس اول بچه ها تو مدرسه که سرما میخورن فوری میگیره پارسال ک ...

ب نظر من خیلییییییی موثره من امسال خودم هم زدم واقعا کمتر مریض میشه و اگر هم بشه خفیف تر 

ضمنا شربت ایمیونس به داداشت بدین خیلی خوبه

ب نظر من خیلییییییی موثره من امسال خودم هم زدم واقعا کمتر مریض میشه و اگر هم بشه خفیف تر  ضمنا ...

اره شربته رو بهش میدیم تاثیری نداره ماشالله خیلی هم تپله ها ولی سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه

اره شربته رو بهش میدیم تاثیری نداره ماشالله خیلی هم تپله ها ولی سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه

چهار مغز بدین و بهش کلا برسین انشالا مریض نشه

چهار مغز بدین و بهش کلا برسین انشالا مریض نشه

ممنونم عزیزم بابت راهنماییات انشالله خودتون و بچه هاتونم همیشه سالم باشین