مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام من برای دخترم از ۶ ماهگی زدم الانم ۵ سالشه امسالم زدم و پسرم هم شش ماهش تموم شه میزنم
بنظر شما تاثیرم داره؟چون من داداشم میره کلاس اول بچه ها تو مدرسه که سرما میخورن فوری میگیره پارسال کل پاییز و زمستون مریض بود
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
ب نظر من خیلییییییی موثره من امسال خودم هم زدم واقعا کمتر مریض میشه و اگر هم بشه خفیف تر ضمنا ...
اره شربته رو بهش میدیم تاثیری نداره ماشالله خیلی هم تپله ها ولی سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه
ممنونم عزیزم بابت راهنماییات انشالله خودتون و بچه هاتونم همیشه سالم باشین