2777
2789
تا تونستم گوشت مرغ ماهی میگو خالی خوردم برنج هفته ای ۱بار نون فقط نو جو یا سنگک میوه اجیل خیلی خوردم ...

یه سوال دیگ ..بعضیا میگن آجیل پوست بچه رو تیره میکنه..شما میگید ک خیلی خوردین میشه بگید نتیجشو؟

من قدم 167 عه یه دوره 67 کیلو شدم خیلی حالم بد بود اعتماد به نفسم صفر شده بود رژیم گرفتم دوماهه 9 ک ...

وااای خوشبحالتون تونستین کم کنین....منم انقد دوس دارم بشم ۵۵ کیلو اما نمیتونم سختمه رژیم ..الانم ک میخوام اقدام کنم نمیخوام بدنم ضعیف بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگ ..بعضیا میگن آجیل پوست بچه رو تیره میکنه..شما میگید ک خیلی خوردین میشه بگید نتیجشو؟

نه اصلا عزیزم پوست بچم تیره نشده ولی وزن بچه رو خوب بالا میبره نمیزاره خودتم چاق شی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من باردارم ماه هشت اصلا استایل بدنم تغییر نکرده حتی یه ذره فقط شکمم قلمبه شده😀اونم یکم نه زیاد. ورم و ایمان هیچی ندارم با اینکه رعایت نمیکنم زیاد.ولی کلا خوراکم از قبل حاملگی کمتر شده زودتر سیر میشم و اینکه تحرک دارم اصلا خودمو ننداختم همه کارامو خودم میکنم خرید میرم .امیدوارم وزن بچم خوب باشه 

والا من اصلا خوراكم تغيير نكرده عين قبله ولي الكي وزنم ميره بالا خود به خود 

5.6 کیلو از اضافه وزن که همون موقع زایمان کم میشه

کاش کلا 6 کیلو چاق شم:(

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
من باردارم ماه هشت اصلا استایل بدنم تغییر نکرده حتی یه ذره فقط شکمم قلمبه شده😀اونم یکم نه زیاد. ورم ...

خیلی خوبه منم ارزوم همچین حاملگیه 😭😭😭

ایشالا که به سلامتی زایمان کنی عشقم❤️

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟