2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آررره کاش راز موفقیتشونو بگن

من میخوام حامله شم ولی وحشت دارم از اضافه وزن

همش میگم چیزی نخورم ولی میترسمم که به بچم آسیبی برسه

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
من من. تازه همچنان دارم وزن کم میکنم.😐دکترم دعوام کرده. چیزی یافتید به منم بگید

خسته نباشی😂😂اکثرا ماهای اخر خیلی وزن زیاد میشه و شکم بزرگ میشه

من میخوام حامله شم ولی وحشت دارم از اضافه وزن همش میگم چیزی نخورم ولی میترسمم که به بچم آسیبی برسه

عزیزم نکن این کارو. فوقش تهش بچه دوسال شد رژیم بگیر. من یکسال رژیم سخت گرفتم. الان حجم معدم کوچیک شده و اصلا نمیتونم سیر غذا بخورم. تازه سه ماه بادارم هر ماه وزن کم کردم

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
شیر ک بدی همه چی اوکی میشه.حامله ای عزیزم؟

نه تازه میخوام از مهر برم دکتر که عید دیگه اقدام کنم 😂😂فعلا فقط خوشالم

من میخوام حامله شم ولی وحشت دارم از اضافه وزن همش میگم چیزی نخورم ولی میترسمم که به بچم آسیبی برسه

منم دقیقا مثل تو عزیزم..فک میکنم اونایی ک فعالیت دارن و بیشتر میوه و سبزیجات میخورن چاق نمیشن زیاد..

من خودم ک همش میگم باردار ک شدم سعی میکنم نون و برنج نخورم اما از طرفیم مبدونم ک نمیتونم چون آدم شکمویی هستم کلا 😁

البته چاق نیستم...

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰