2777
2789
خب خداروشکر.. ببین اگه اون رشته ای ک دوست داری قبول میشدی بعدش میرفتی سرکار یا نه؟؟؟؟ من میخوام رو ...

اره ب عشق شاغل شدن

موقعیت اجتماعی

میخام بخونم

شرایط روان دارم ولی نمیخام

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ب عشق شاغل شدن موقعیت اجتماعی میخام بخونم شرایط روان دارم ولی نمیخام

خب الان مشکلت چیه؟ قبول نشدی؟

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
نی نی م خوبه اذیت نمیکنه فداش شم بخاطر نی نی نیس ترسم بیشتره

توی همچین شرایط سختی به فکر درستی خیلی خوبه.خیلیا مشکلی ندارن و کارشون فقط خونه باباشون خوردن و خوابیدنه ولی به فکر درس نیستن.وقتی تو بارداری هم به درس فک میکنی پس میتونی قبول شی فقط مواظب نی نیت باش

توی همچین شرایط سختی به فکر درستی خیلی خوبه.خیلیا مشکلی ندارن و کارشون فقط خونه باباشون خوردن و خواب ...

تاپیک زدم انرژی بهم بدن

همه اومدن کلی تحقیر کردن رفتن خیلی ناراحت شدم واقعا

باهاش خیلی فاصله دارم اون جیزی ک‌ میخام رتبه تاپ میخاد نمیدونم چیکار‌کنم

اگه خیلی سخته ولش کن یه رشته دیگه بخون ..با این وضع مملکت مطمئن باس صدنفر دیگه مدرک اونرشته ایو ک میخوای دارن ولی بیکارن🙁🙁🙁

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

اسب.

پاندا

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
قطعا گربه اونم از نوع پرشین

چقد اخمو ای خدا😍

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
اگه خیلی سخته ولش کن یه رشته دیگه بخون ..با این وضع مملکت مطمئن باس صدنفر دیگه مدرک اونرشته ایو ک می ...

پزشکی و پیرا

ن بابا پارتیشو دارم مدرکشو ندارم

پزشکی و پیرا ن بابا پارتیشو دارم مدرکشو ندارم

حالا من هرچی میگم تو یه چیز دیگه بگو😐خب اگه پارتیت کلفته بگو با مدرک دیگه ای ببرتت