اره ب عشق شاغل شدن موقعیت اجتماعی میخام بخونم شرایط روان دارم ولی نمیخام
خب الان مشکلت چیه؟ قبول نشدی؟
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
نی نی م خوبه اذیت نمیکنه فداش شم بخاطر نی نی نیس ترسم بیشتره
توی همچین شرایط سختی به فکر درستی خیلی خوبه.خیلیا مشکلی ندارن و کارشون فقط خونه باباشون خوردن و خوابیدنه ولی به فکر درس نیستن.وقتی تو بارداری هم به درس فک میکنی پس میتونی قبول شی فقط مواظب نی نیت باش
اگه خیلی سخته ولش کن یه رشته دیگه بخون ..با این وضع مملکت مطمئن باس صدنفر دیگه مدرک اونرشته ایو ک میخوای دارن ولی بیکارن🙁🙁🙁
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
حالا من هرچی میگم تو یه چیز دیگه بگو😐خب اگه پارتیت کلفته بگو با مدرک دیگه ای ببرتت