2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار حیوونای دیگه اپولو هوا میکنن همشون میخورن و میخابن دیگه😆😆

نه دیگه گاو و خر و شتر و اسب و سگ تحت فرمان ادمان همش باید کار کنن.ولی پاندا نه تازه ازش مراقبتم میکنن یه وقت چیزیش نشه

میخام دوباره کنکور بدم عشقم ب چیزای تاپه ولی تنبلم میترسم میگم نکنه نشه نمیتونم نمیشه بغصم داره ...

متاهلی و بارداری اره؟؟؟

اگه بارداری که سختت میشه درس بخونی

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
حالا ن ک بقیه حیوانات فیثاغورث حل میکنن

نسبت به حیونای دیگه نفهم تره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

از این مگس سمجا ک در موقع خواب در گوش ادم وز وز میکنن

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
نی نی م خوبه اذیت نمیکنه فداش شم بخاطر نی نی نیس ترسم بیشتره

خب خداروشکر..

ببین اگه اون رشته ای ک دوست داری قبول میشدی بعدش میرفتی سرکار یا نه؟؟؟؟

من میخوام روانشناسی بخونم که توی زندگیم ب دردم میخوره

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂