تاپیک زدم انرژی بهم بدن همه اومدن کلی تحقیر کردن رفتن خیلی ناراحت شدم واقعا
ناراحت نشو.منم مثل توام پزشکی دوس دارم اما همه تحقیرم میکنن که تو هیچی نمیشی.فقط فرق ما اینه تو شرایطت سخت تره متاهلی و نی نی داری.به این فکر کن همه اونایی که تونستن و قبول شدن اطرافیانشون تحقیرشون کردن ولی اونا بازم به راهشون ادامه دادن.این جوری برات انگیزه میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم باهامه امسالم اصن میگف غذا نمسخاد بپزی خونه تنیز نکن فقط بخون این وسط نی نی اومده ک اگ نیو ...
خب دیگه نگران هیچی نباش فقط به درست و سلامتی نی نیت فک کن من ایمان دارم موفق میشی.نی نیت وقتی بفهمه توی شرایط سخت موفق شدی به داشتن همچین مادری افتخار میکنه
من هنوز مدرسه میرم.دارم میرم یازدهم.رشتم ریاضی بود ولی میخوام برم تجربی.از اولم تجربی خواستم نزاشتن.الان میخوام رشتمو عوض کنم همه تحقیرم میکنن میگن از تو چیزی در نمیاد
عزیزم پزشکی یا پیرا ک همینجوری بیسواد نمیتونی بری سرکار بچه بودم رو برگه مینوشتم سلامتی شما سرمایه ...
میدونم اخه هم میگی دوست دارم پزشکی بخونم هم میگی تنبلیم میشه😂😂😂چی بگم خب🔫🙁
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂