2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میخوای عمق فاجعه حال منو بدونی...دخترم نوزاد بود یک ماهش..دایم نقشه میکشیدم که چه جوری خودمو بک ...

فدات بشم عزیزم 

انشاالله همیشه خوب و شاد باشی و دیگه هیچ وقت اون روزای سخت رو تجربه نکنی هیییچ وقت

ممنون حرفات آرومم کرد ...

کاملا درک میکنم چی کشیدی و میدونم شما هم منو درک میکنی

من حتما دکتر میرم و سعی میکنم رو خودم کار کنم ای کاش یه روزی بیاد که منم کامل خوب شده باشم و این روزای تاریک رو فراموش کنم....

کاش دلها در چهره ها بود.....
چیه عزیزم؟

ببین شمایی که پاکی و نجسی برات مهمه پس به یه سری اصول دینی و شرعی مقید هستی، درسته؟! 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
فدات بشم عزیزم  انشاالله همیشه خوب و شاد باشی و دیگه هیچ وقت اون روزای سخت رو تجربه نکنی هیییچ ...

خواهش میکنم عزیزم.اره کاملا درک میکنم.حتما خوب میشی چرا نشی..به امید خدا..خودت به خودت کمک کن با کمک متخصص ..بعتری ها رو برات ارزو میکنم