2777
2789
ممنون عزیزم حرفات دلگرمم کرد😘 ولی من انقدر منفی نگرم که میترسم حتی با دارو هم خوب نشم و تیمارستان ...

واقعیت اینه که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی نه خانواده نه دوست از متخصص روانپزشک و روانشناس کمک بگیر..صحبت با روانشناس هم خیلی مهمه.و ورزش کن.ورزش باعت ترشح هورمون اندورفین توی خون میشه که شادی اوره..و سعی کن ارتباطت رو با خدا بهتر کنی.‌نماز اول وقت خیلی مفیده و بعدش چند ایه قران بخون.‌از محیط های غن انگیز دوری کن..دایم اهنگ شاد بزار توی خونه وقتی کار میکنی اهنگ گوش کن بزار فکرت منحرف بشه از غم .روزی نیم ساعت برقص‌‌با ادمای شاد رفت و امد کن..فقط خودت باید به خودت کمک کنی تا از درون شاد بشی.ویتامین دی و ب . مکمل بخور اسید فولیک بخور. اب میوه طبیعی و سبزیجات بخور و گوشت گوسفند.‌‌همه ی اینا تاثیر داره و کمکت میکنه.‌اگه به هنری مصل نقاشی خوشنویسی موسیقی خیاطی ارابشگری هرچیزی که علاقه داری برو دنبالش و ادامه بده..سعی کن وقتت رو پر کنی

آره شدیدا احساس میکردم الانه ک قلبم وایسه ،انگار یکی دستشو گذاشته بود رو گلوم و داشتم خفه میشدم یهو ...

خب من حالا هی گیر دادم به قلبم چون بد ترسیدم حالا اکو همه چی هم دادم گفتن سالم نیس عاااالیه ولی هی میگم سکته نکنم یا مثلا یه تیر می کشه میترسم الانم انگار سنگین میشه هی قلبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه پیش داروی گیاهی گرفتم از شاگردای تبریزیان فقط چند روز حالمو خوب کرد بعدش دوباره شدم همون ا ...

درمان طب سنتی اینطوری نیست که الان بخوری چند روز بعد خوب بشی، زمان بره، باید کلا طبعت درست بشه و سودا دفع بشه و دیگه کاری نکنی که زیاد بشه

باید هرچی میگن انجام بدی، رعایت کنی، سه هفته یه بار بری پیش دکتر انقدر ادامه بدی تا درست بشی

من تو تاپیکم خودمو مثال زدم که کلا خوب بودم ولی تو ماه رمضون چون رعایت نکردم صفرا تو بدنم خیلی بالا رفت و سوخت و به سودا تبدیل شد و یه وسواس فکری شدید دوباره گرفتم، باید متناسب با طبع بدنت یه چیزایی رو همیشه رعایت کنی

خب من حالا هی گیر دادم به قلبم چون بد ترسیدم حالا اکو همه چی هم دادم گفتن سالم نیس عاااالیه ولی هی م ...

اینا همه کنترل میشه دارو‌بگیری

میگم من بدتر از تو بودم هیچ امیدی نداشتم دیگه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

خب من حالا هی گیر دادم به قلبم چون بد ترسیدم حالا اکو همه چی هم دادم گفتن سالم نیس عاااالیه ولی هی م ...

نه اصلا نترس به مرور زمان با مصرف داروهات خوب میشی دیگه این حسات از بین میره.فقط اینو یادت باشه مصرف کافعین و کامل قطع کن تو هر چیزی ک کافعین داره نباید لب بزنی.مثل چایی،نوشابه ی سیاه،کاکائو قهوه هرچیزی ک کافئین داره سمه برات و حملات پانیکت و تشدید میکنه اصلا نمیذاره با دارو هم کنترل بشه

نه اصلا نترس به مرور زمان با مصرف داروهات خوب میشی دیگه این حسات از بین میره.فقط اینو یادت باشه مصرف ...

اره دیگه نمیخورم باورت میشه اطرافیانم ازم خسته شدن هی میگن بسته دیگه. اخه منم خیلی ترسو شدم 

شما هم اکو دادی من از ترسم تمام ازمایشات دادم ولی میگن از استرس و اعصاب 

من میگم سی تی انژیو هم کردم اکو که بماند همه چیز سالم نگو درد روحی بوده

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

آره به اضافه ی وسواس نجس و پاکی.

این یکی که چاره‌اش آسونتره گلم. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
برام دعا کنید.... سعی میکنم خیلی خسته ام خییلی

ببین میخوای عمق فاجعه حال منو بدونی...دخترم نوزاد بود یک ماهش..دایم نقشه میکشیدم که چه جوری خودمو بکشم شب و روز دنبال راه خودکشی بودم بعد فکر کردم بچه م چی میشه بی مادر...تصمیم گرفتم اول اونو بکشم گفتم برای چی تو این دنیای پر از غم بمونه اصلا من اشتباه کردم به دنیا اوردمش همش سختی میکشه فکر میکروم اول اون بعد خودمو میکشم..تا یک ماه درگیر این افکار بودم یک شب گریه کردم و به شوهرم گفتم میترسیدم به بچه اسیب بزنم شوهرم گریه کرد گفت چرا تا حالا به من نگفتی چرا این همه غمو تو دلت تحمل کردی نوبت گرفت رفتم روانپزشک و به زندگی عادی برگشتم...همیشه امیدوار باش