2777
2789

ی جورایی درکت میکنم ..البته من ازدواج نکردم ولی درک میکنم وقتی یکی جلوم در حد مرگ کتک میخوره یعنی چی مامانم ۲۰ ساله تجربه شما رو داره یه فکری واسه زندگیت بکن دیدم ک میگم اگه این رفتارا ادامه پیدا کنه پسرت مشکلات روحی روانی پیدا میکنه..ب عنوان ی آدم تجربه دار میگم بچه ها هیچ گناهی ندارن

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
چی هاکه نکشیدم چرابابام منونمیبره پیش خودش مگه نمیبینه منو

واقعا اعصابم از دست تو بهم ریخت😒😒😒😒

میزاری همینجوری مث چی بزنتت بعد شجاعت جدایی رو نداری؟؟؟☹

ببین یچی بهت بگم اگه شجاعت نداشته باشه باید تا آخر عمر کتک و تحقیر و زورگویی و زندگی جهنمیو تحمل کنی😒😒

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط پول بیمه پسرمومیخوام چون ماله پسرمه

تو اگه به فکر پسرتی هرچه زودتر جدا شو😒😒

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

هیچی با ارزش تر از جون و سلامتی وروح و روانت نیست عزیزم، گور بابای حرف مردم. دفعه بعدی خواست غلطی کنه بزن به سلیطه بازی و چنان جیغ جیغ کن که از وحشت سکته کنه. فهمیده شما از آبروت میترسی آتو گرفته واسه وحشی گری. یه بار آبروشو ببر تا بفهمه دیگه نقطه ضعف نداری. 

اینم یادت باشه عنان خویش به دیگران مسپار، که پس گرفتنش کم از گدایی نیست! اصلا نذار حتی بفهمه پول داری چه برسه بخواد بگیره ازت که وقت پس دادن کتک بشه جوابت

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

عزیزم سریع تحت تاثیر کامنت ها قرار نگیر که میگن طلاق بگیر یکی از همینا فقط ۱۴ سالشه که نظر میده برا چنین موضوعی 

در وهله ی اول سعی کن زندگیتو بسازی اگر اختلافی نباشه کتکی هم نیست 

مشکلات اخلاقی شوهرت چیه؟ 

عزیزم سریع تحت تاثیر کامنت ها قرار نگیر که میگن طلاق بگیر یکی از همینا فقط ۱۴ سالشه که نظر میده برا ...

خیلی فحاشی میکنه،کتک زدناشم خیلی وحشیانه هست

خدایایه گوشه چشمی