2777
2789

خونه ی مادرشوهرم اینا رفتیم ما قرار نبود واسه ناهار بریم اما زود رفتم چون مادرشوهرم اینا بعد از ظهر مراسم داشتن سر سفره رسیدم دیدم جاریمم هست ، اون نیومد چیزی بخوره ولی سر سفره به من گفت اینا(فامیل شوهرم یعنی) گفتن تو دست به ظرف نزن جاریت میاد میشوره منم بهم برخورد سر سفره چیزی نگفتم اومدیم تو آشپزخونه مشغول ظرف شستن شدیم به جاریم گفتم دقیقا کی این حرفو به شما زده هی طفره می رفت می گفت حالا مگه چی گفتن انقدر اصرار کردم آخر گفت شوهرش گفته منم شوهرمو صدا زدم جلو روش گفتم چرا برادرت اینو گفته به من شوهرمم گفت الان میرم میگم به داداشم اینو که گفت جاریم هول کرد گفت نه شوخی کردم منم سریع بهش گفتم بیخود کردی با من این شوخیا رو کردی(این جاریم خیلی تیکه پرون بود و همه جا با عنوان شوخی کردن  سعی در چزوندن من داشت) اصلا جا خورد چون من خیلی احترام نگه میدارم اصلا به گریه افتاد بهش گفتم اسم این چیزا تو خونه ی شوخیه تو خانواده ی ما توهینه خواهرشوهرمم فهمید اومد گفت نه هیچ یک از ما همچین حرفی نزدیم حتی نتونست شوهرشو توجیه کنه . خیلی صبر کردم ولی تحمل تفرقه انداختن نداشتم آهان وسطای کار حرفشو هی عوض میکرد  به خواهرشوهرم میگفت  گفتم باید باهم همکاری کنیم ولی من به خواهرشوهرم گفتم من اصلا از کار کردن ابایی ندارم خودم زودتر اومدم کمک  

آب در هاون کوبیدنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بدجنس تري كه!

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

اره رو در رو شدن خیلی خوبه منم تجربه کردم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده