2777
2789
عنوان

لطفا کمک چطوری ساس ها رو از بین ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست
من خودم اسپره تارمار زدم خوب جواب داد 

به همه جا بزن یعنی لایه لاحاف تشکات زیر و داخل کمدات بین لباسات همه جا دیگه بعدش یه خونه تکونیه اساسی باید کنی . همه وسایلاتو بریز وسط خونه تارمار بزن دوسه تا بخر 

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین سبزا.  یعنی ساس بود واقعا یا چیز دیگه؟ ساس میگن ست جونه

یادم نمیاد سبز بود یا قرمز . مادرم میشناسه گفت ساسه . الان چیزی نمیبینی بعداینکه سم پاشی میکنی همشون میان وسط خونه میبینی خونت پربوده خبر نداشتی 

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘
به همه جا بزن یعنی لایه لاحاف تشکات زیر و داخل کمدات بین لباسات همه جا دیگه بعدش یه خونه تکونیه اساس ...

خونه بزرگه ۲۰۰ متر ه وسایل چوبم یه ست بچه یه ست واسه خونه . وااای دارم دیوونه میشم در ضمن زمینم پارکت باید بزنم 

عزیزم به هیچ عنوان هیچ کودوم از سم کامن و اینا اثر نداره ما 3 ماه پیش متاسفانه مهمان داشتیم برامون ا ...

اینجا شرکت سمپاشی ساس نداره زنگ زدیم گفت موریانه س  چکار کنم اون قرص چیه میشه خودم بخرم؟

عزیزم به هیچ عنوان هیچ کودوم از سم کامن و اینا اثر نداره ما 3 ماه پیش متاسفانه مهمان داشتیم برامون ا ...

تن شما رو هم نیش میزد؟ شبا مخصوصا. تو تشک و تخت هیچ اثری نیس ازشون نمیدونم چطوری میان نیش میزنن

تن شما رو هم نیش میزد؟ شبا مخصوصا. تو تشک و تخت هیچ اثری نیس ازشون نمیدونم چطوری میان نیش میزنن

ببین اطراف جایی که میخوابیو خوب بگرد اینا یا تو درز تشک میرن یا تو کارتن اثراتشون مدفوعشونه که مث لکه های قهوه ایه اره نیش میزدن نیششونم متفاوته با پشه امشب بیدار بمون با نور گوشی ببین میبینیشون مث سوسکن ولی قهوه ای روشنن 

توکل میکنم بخدا 
ببین اطراف جایی که میخوابیو خوب بگرد اینا یا تو درز تشک میرن یا تو کارتن اثراتشون مدفوعشونه که مث لک ...

تو درز تشک هیچ اثری نیس فقط چند روز پیش رو تشک یه حشره  قهوه ای کم رنگ شبیه عنکبوت ریز بود که مرده بود اندازه مورچه بود اما شبیه عنکبوت .همونه به نظرت؟ هیچ مدفوعی هیچ جا نیس