2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

808 بازدید | 15 پست

سلام... لطفا کسایی که از این وسیله استفاده کردن تجربیاتشون رو بگن و اینکه : 

از کجا بفهمیم چه سایزی مناسبه؟ 

آیا جوابگوی خونریزی شدید هست؟ 

امکان کشیده شدن به سمت بالا داره؟ 

گذاشتن برداشتنش راحته؟

بهترین مارکش چیه؟ 

در حالت خواب خون به رحم برنمیگرده؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استفاده نكردم به دلايل مختلف 

ولي خب تجربه ي يكي از نزديكانمو ميگم 

دقيقا جوابگوي خونريزيه شديد هستش و امكان پس دادن نداره 

حتي وقتي ك خواب هستيم شكل بدنمونو ب خاطر حالت انعطاف پذيرش ب خودش ميگيره و خوني بيرون نميريزه 

امكان بالا وفتن ك اصلا و ابدااا نداره چون انتهاش يه زائده هست براي برون كشيدنش

نصب و راه اندازيشم يكي دوبار اول يكم سخته تا دستت بياد مثل گذاشتن لنز داخل چشم ك بايد دستت راه بيفته و قلقلش دستت بياد

در حالت خواب امكان نداره ك خون ب داخل برگرده چون اولا اين خون از رحم جدا شده و ب دهانه رحم ريخته شده و وقتي شما از خواب بيدار شي ميبيني ك كاملا خونها داخل كاپ جمع شده

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
من استفاده نكردم به دلايل مختلف  ولي خب تجربه ي يكي از نزديكانمو ميگم  دقيقا جوابگوي خون ...

ممنون  عزیزم از راهنماییت

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
چقدر گرون،چرا به درد نخورد؟

با اناتومی من سازگار نبود من لاغر و ظریفم تازه سایز یک گرفتم ولی انگار خیلی بزرگ بود برام جا گذاری و دراوردنش مصیبت بود همینطور دل درد پریودم و که حالت عادی شدیده بدتر می کرد چون خون حبس میشه انگار فشار حس می کردم 

منم 15 سالمه دیروز تازه خریدم استفاده کردم ولی موقع استفاده انقدر درد داشت ک بزور 45 دقیقه تلاش کردم تا بلخره شد ولی خیلی درد داشت و موقع دراوردنش خیلی بدتر بود اونقد ک دردش زیاد بود ک ترسیده بودم ولی تحمل کردم دراوردمش دوبار استفاده کردم ولی بار سوم ترسیدم ووباره انقدر درد بکشم واقعا هم با نوار بهداشتی اصلا کنار نمیام تاحالا هم رابطه جنسی نداشتم باید چیکار کنم؟