2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبریه؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

همیشه همین حرفا هست حداقل از زمانی که من یادم میاد فکرشو نکن اگر پیش اومد که بالاخره  یه برنامه ای میریزیم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اخ جان بعد شوهر منو میفرستن جنگ چون تازه از سربازی اومده بعد شهید میشه هم از دستش خلاص میشم هم همسر شهید میشم.زود حامله شم اینده ی بچه هام تضمین شه پس

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

نوچ تا وقتی باج بدیم جنگی نمیشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همیشه همین حرفا هست حداقل از زمانی که من یادم میاد فکرشو نکن اگر پیش اومد که بالاخره  یه برنامه ...

دقیقا میخواستم یه همچین چیزی بنویسم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اخ جان بعد شوهر منو میفرستن جنگ چون تازه از سربازی اومده بعد شهید میشه هم از دستش خلاص میشم هم همسر ...

ای دادبیداد😂😂😂😂😂😂حالا شما عجله نکن برای این خواب هایی که دیدی 😂

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ای داد😂😂😂😂😂😂

از آب گل الود ماهی گرفتن میدونی چیه؟؟؟؟؟خوبه دیگه با یه تیر سه تا نشون

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋