2777
2789

دیونن با تحریم دارن زجرکشمون میکنن چرا ترامپ باید سر انتخابات جنگ راه بندازه نفت ایران را حذف کرده نفت خودش را داره ۱۳ میلیون بشکه میفروشه تحریمم کرده ناجور عربستان و اماراتم میدوشه اخه چرا خودشو باید درگیر جنگ کنه اتفاقا جنگ بشه به نفع ایرانه الان اینا میرن پهباد امریکایی میزنن کشتی عربستانو میزنن اون یه مشت توییت تحویل میده عمرا 

آقای خامنه ای گفتن جنگ‌نمیشه یعنی نمیشه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونن با تحریم دارن زجرکشمون میکنن چرا ترامپ باید سر انتخابات جنگ راه بندازه نفت ایران را حذف کرده ن ...

دقیقا

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
ای دادبیداد😂😂😂😂😂😂حالا شما عجله نکن برای این خواب هایی که دیدی 😂

ن دیگه زودتر جنگ شه من که آماده م.فقط دو هفته مهلت بدن بهم حاملا شم بعد

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من اقام مگه نگفتی شوهرت میخوای بره شهید شه من خودم میبرمش با خودم 😂

حله بیا ببرش بده دست داعشی چیزی دیگه خیالم راحت باشه برنمیگرده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
😂 باشه میندازمش رو مین 😂به هفتاد قسمت نا مساوی تقسیم شه    

ای جان ایشالا فدات بشه شوهرم.قربونت بشه.جیگرتو بخوره.بیا بردار ببرش من از دست این راحت شم

الان بیام ببرمش 😂 الان که جنگ نشده 😂

بیا ببر گمش کن فقط.اصن بندازش توی چاهی چیزی