2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد قد چی پیشنهاد میدین

من هر ماه تو سوپش هویج میریزم قدش رشد میکنه و هر روز لبنیات میدم برا این سن 600سی سی شیر یا 300سی سی ماست یا دوغ 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
سلام پسر من چهار ماهشه،.از کی باید اتاق خوابش را جدا کنم و تنها بخوابه،. شما چه طور این کار را کردید ...

من از روز اولی ک ب دنیا اومدن هر سه رو تو اتاق خودشون و تخت خودشون خوابوندم و ب هیچ مشکلی نخوردم واسه خوابشون

💗💗💗
سلام پسر من چهار ماهشه،.از کی باید اتاق خوابش را جدا کنم و تنها بخوابه،. شما چه طور این کار را کردید ...

نظریه ها متفاوته 

من از سه ماهگی جدا میخوابوندم 

و تمام شب رو خودم در حال رفتو امد بود😁

من یه دونه دارم 2سالونه ماهه

از یک سالگی از پوشک گرفتمش

داره کم کم حرف وکلمه ها رو تقلید میکنه

فقط نمیدونم چطوری خستش کنم شبها دیگه اویزانم

قدش 94

وزن 19

ازدوسال و سه ماهگی تقویتی واهن ندادم بهش شیر نمیخوره ماست و پنیر میخوره 

پسرم کم مونده دوسالش شه چنروز بودمریض بود شربتم نمیخورههه😭دیشب خوابوندمش کف جورابش پیازحلقه کردم گذاشتم دوسه تا الان بهتره

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
دختر من همسن پسرته قدش ۸۶

یک سالگیش یادت؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من از روز اولی ک ب دنیا اومدن هر سه رو تو اتاق خودشون و تخت خودشون خوابوندم و ب هیچ مشکلی نخوردم واس ...

پسر من بیدار میشه گریه میکنه تا لب تختش خم نشم من و نبینه نمی خوابه، وقتی هم شیر بخواد اینقدر دستش را می خوره تا بلندش کنم شیرش بدم،  نمی دونم چکار کنم شاید اشتباه کردم از اول پیش خودم خوابونمش