2777
2789
دختر من  چون تا یسالگی  مطلقا شیر و غذا نمیخورد  ریزه میزه بود 😢😢😢😭😭😭😭😭😭 ...

برعکس دختر من. چون اشتهاش از روز اول زیاد بود دوماه با دکتر داریم غذاش کم میکنیم. معده اش کوچیک شه‌ . دلم براش میسوزه ولی خب چاقی در آینده برا خودش مضر🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف 😔😔😔هر کدوم درد سر خودشو داره

دقیقااا. بخدا همه میگن خوشبحالت بچت اشتها داره اما نمیدونن منم چه زجری میکشم که مجبورم بچم گشنه نگه دارم 🙁🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
برعکس دختر من. چون اشتهاش از روز اول زیاد بود دوماه با دکتر داریم غذاش کم میکنیم. معده اش کوچیک شه‌ ...

قد و وزنش چقدره و چند سالشه

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
پسر من بیدار میشه گریه میکنه تا لب تختش خم نشم من و نبینه نمی خوابه، وقتی هم شیر بخواد اینقدر دستش ر ...

آره از اول عادت میکنن هر جوری بخوابونی،ولی الانم باز چند روز سختی بکشی عادتش بدی راحت تری تا وقتی بزرگتر بشه

💗💗💗
قد و وزنش چقدره و چند سالشه

۱۱ ماهش‌ . قدش ۷۹ وزنش ۱۱.۷۰۰

سلام پسر من چهار ماهشه،.از کی باید اتاق خوابش را جدا کنم و تنها بخوابه،. شما چه طور این کار را کردید ...

من از اولی دنیا اومد توی گهواره خوابوندم بعدش از 6 ماهگی اتاق جدا ، البته این برای پسرم بود ک دومی هست ، برای دخترم ک بزرگتره چون زودتر اقدام نکردم سخت تر بود جداکردنش

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
عزیزم وزنش که زیاد نیست 

خب دوماه داریم کنترل میکنیم. وگرنه الان ۱۳ بود 😂😂😂شیرش ۹۰ سی سی کم کردیم . بیشتر میوه بهش میدم...