2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 98 پست
به نظرم دکتر ابادانت بهتر از توی تهرانه ...لخته هات چه رنگین؟

اره افرین دقیقا....لخته ها رنگ جیگری دارن مثل لخته تو پریودی

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔
احساس میکنم کمتر شده..مثلا یه روز میبینی چند ساعت نیس بعد یبار هست یه روز دیگه میبینی از اول صبح هست ...

دقیقا مثل منی کاملا شرایطمون یکیه ....ایشالا به زودی تموم میشه این لک بینی هامون

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا به دادم برسه یعنی مال منم اون همه طول میکشه ...من خیلی استرس دارم هی میترسم سقط بشه

ببین من چه روزایی ک نکشیدم ولی استرس بدترین چیزه باور کن من الانم گاهی میبینم خیلی ناراحت میشم ولی سعی میکنم ب سقط فکر نکنم و توهم اصلا به این فک نکن..الانم چون همش خوابی اب زیاااد بخور

اره افرین دقیقا....لخته ها رنگ جیگری دارن مثل لخته تو پریودی

مال من فقط دوبار اونجوری شد بعدش فقط رنگشون قهوه ای هستش 

ببین من چه روزایی ک نکشیدم ولی استرس بدترین چیزه باور کن من الانم گاهی میبینم خیلی ناراحت میشم ولی س ...

الهی فدات شم ...باشه منم سعی میکنم دیگه استرس نداشته باشم 

دقیقا مثل منی کاملا شرایطمون یکیه ....ایشالا به زودی تموم میشه این لک بینی هامون

خوب شد هم رو پیدا کردیم...واقعا شرایط سختیه حساب کن ۲۰ و اندی روزه من فقط دراز کشیدم حالا تین مهم نیس فقط ابن خونریزی قطع بشه...ببین امکان داره لخته ببینی نتزس..ولی سعی کن دو هفته یکبار سونو کنی..من یه تجربه ایی داشتم تو این مدت چند بار درد شدید اومد سراغم..که فهمیدم بخاطر پیچیدن نفخ شدید تو بدنمه که تا اینجوری میشه خونریزی بیشتر میشه و لخته دفع میکنم..از هیچی هم نفخ نمیکنم...فقط و فقططططط تخم مرغ لعنتی

الهی فدات شم ...باشه منم سعی میکنم دیگه استرس نداشته باشم 

هدا نکنه اجی گلم دعوت دوستیمو قبول کن که بعد راحت تر بهت پیام بدم...اینو بدون...شبا دو دقیقه قبل خواب به نتیجه هدفت فکر کن..مثلا بچتو بغل کردی یا داره راه میره یا هر چیزی..صبح تا چشماتو باز کردی باز دو دقیقه بهش فکر کن..وقتی فکر کنی یعنی باورداری پیش میاد و وقتی باور کنی کائنات میفهمن و برات انجامش میدن..من با این روش بچه دار شدم الان سخته ولی دارم از همین قانون پیروی میکنم

هدا نکنه اجی گلم دعوت دوستیمو قبول کن که بعد راحت تر بهت پیام بدم...اینو بدون...شبا دو دقیقه قبل خوا ...

خدا

من دوتا دکتر دارم.یکی تهران یکی ابادان.خودم ابادانم.دکتر تهران گفت بزن و قرص بخور میدونست خونریزی دا ...

من لکه بینی و خونریزی ندارم چون مشکل انعقادی داشتم دکتر بهم گفت اصلا قطع نکنم دکترم دکتر عارفیه و خیلی بهش اطمینان دارم البته من ماه چهارم احتمالا اگه هفته های اول بود شاید به منم همینو میگفتن

من لکه بینی و خونریزی ندارم چون مشکل انعقادی داشتم دکتر بهم گفت اصلا قطع نکنم دکترم دکتر عارفیه و خی ...

خب دیگه شما لکه بینی نداری...برای همین باید بزنی.ما قطع میکنیم خونریزی تموم شد دوباره شروع میکنیم

[QUOTE=105160928]اخه این امپوله انعقادیه میترسم بدترش کنه بهم دکتر گفت مایعات زیاد بخور و اینو هم قطع نکن خونرسانیت به جنین کم نشه خدایی نکرده البته آسپرین نمیخورم .بازم دکتر هرکی وضعیتو بهتر میدونه امیدوارم هممون زود از شر هماتوم راحت شیم من تو کلینیک اینجام پرسیدم دکتر بهم گفت قطع نکن الان لینکشو میزارم ببینین

خب دیگه شما لکه بینی نداری...برای همین باید بزنی.ما قطع میکنیم خونریزی تموم شد دوباره شروع میکنیم

انشالله زود قطع میشه تا جایی که من از همه پرسیدم داروش فقط استراحته شیاف و پروژسترون البته من الان پرولوتون میزنم ده روز یه بار

انشالله زود قطع میشه تا جایی که من از همه پرسیدم داروش فقط استراحته شیاف و پروژسترون البته من الان پ ...

خیلی سخته

خوب شد هم رو پیدا کردیم...واقعا شرایط سختیه حساب کن ۲۰ و اندی روزه من فقط دراز کشیدم حالا تین مهم نی ...

اره واقعا خیلی خوب شد منم چند روزه فقط تاپیکهای هماتوم رو میخوندم ...منم هرروز لخته دارم ولی رنگش جیگری نیس قهوه ای هستش دوهفته پیش رفتم سونو الان باز سه چهارروز دیگه وقته سونو دارم برم ببینم چی میشه ....منم اکثر زیر شکمم درد دارم پس از نفخه ...خودم حدس میزدم

هدا نکنه اجی گلم دعوت دوستیمو قبول کن که بعد راحت تر بهت پیام بدم...اینو بدون...شبا دو دقیقه قبل خوا ...

قبول کردم عزیزم ...چشم حتمااینکاررو میکنم