2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 98 پست
خیلی ممنون از ارامشت چشم ...اخه هی منتظرم قطع بشه انوکساپارین هامو بزنم اسپرین هامو بخورم که اصلا قط ...

خانومم دکترم گفت انوکساپارینو قطع نکن کمک میکنه به جذب هماتوم ولی اگه از اول میزدی قطع کردنش خطرناکتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومم دکترم گفت انوکساپارینو قطع نکن کمک میکنه به جذب هماتوم ولی اگه از اول میزدی قطع کردنش خطرناکت ...

اخه این امپوله انعقادیه میترسم بدترش کنه 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
اخه این امپوله انعقادیه میترسم بدترش کنه 

سلام عزیزم خوبی...وقتی این تایپیک و زدم گفتم حتما یکی مثل خودم‌پیدا میشه...منم دقیقا مثل توام و انکسو اسپیرینم قطع کردم

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔
سلام عزیزم خوبی...وقتی این تایپیک و زدم گفتم حتما یکی مثل خودم‌پیدا میشه...منم دقیقا مثل توام و انکس ...

عزیزم خودت قطع کردی یا دکترت گفت؟ من که دکترم گفت ...من الان دو تاشیاف میذارم با یه دونه امپول پروژسترون ...تو تقریبا چند هفته اس خونریزی داری؟

چه مدته از چه هفته ایی درگیرشدی؟

تقریبا از هفته ی نهم درگیر شدم الان ده هفته و دو سه روزمه فک کنم 

عزیزم خودت قطع کردی یا دکترت گفت؟ من که دکترم گفت ...من الان دو تاشیاف میذارم با یه دونه امپول پروژس ...

من دوتا دکتر دارم.یکی تهران یکی ابادان.خودم ابادانم.دکتر تهران گفت بزن و قرص بخور میدونست خونریزی دارم.اما دکتر ابادان گفت قطع کن وقتی خونریزی هست اینا بدترش میکنه منم کلی تحقیق کردم و از چندین دکتر دیگ پرسیدم همه گفتن باید قطع کنی .من روزی یه امپول و یه شیاف دکتر ابادانم گفته باید روزی دوتا امپول بشه.از هفته ۶ شروع شد الانم که دارم هفته ۹ رو تموم میکنم..بازم امروز صبح لخته کوچیک کوچیک دفع کردم

دکتر منم گفت قطع کن خونریزیت بیشتر میشه

الان از ‌اون وقتی که قطع کردی امپولهاتو لک بینی ات چطور شده؟

من دوتا دکتر دارم.یکی تهران یکی ابادان.خودم ابادانم.دکتر تهران گفت بزن و قرص بخور میدونست خونریزی دا ...

به نظرم دکتر ابادانت بهتر از توی تهرانه ...لخته هات چه رنگین؟

الان از ‌اون وقتی که قطع کردی امپولهاتو لک بینی ات چطور شده؟

احساس میکنم کمتر شده..مثلا یه روز میبینی چند ساعت نیس بعد یبار هست یه روز دیگه میبینی از اول صبح هست تا شب ولی کمه ولی خب نسبت به هفته اول و دوم یکم کمتره...من انکسو آس رو از اول استفاده نمیکردم.دکتر تهرانم تا عهمید هماتوم و خونریزیه گفت بزن

من داره میره تو ۴ هفته😔

وااای خدا به دادم برسه یعنی مال منم اون همه طول میکشه ...من خیلی استرس دارم هی میترسم سقط بشه