2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

5366 بازدید | 98 پست

سلام دوستان سه هفته اس درگیر هماتوم کمی شدم...

از اون موقع استراحت مطلقم ولی یکسره لکه بینی که گاهی زیاد میشه و دفع لخته دارم..چرا تموم نمیشه اخه😔

چندین بار سونو هم کردم...اگه هماتوم اینقدر کمه این حجم از خونریزی و دفع لخته چیه؟

شیاف و امپولم استفاده میکنم

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

منم تو سونو هماتوم دیده شد ولی خداروشکر فعلا خونریزی ندارم دکترمم نیست که بدونم باید چیکار کنم

هماتوم ممکنه از عفونت باشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اندازه ش ۵*۱۳ هست

شیاف استفاده میکنید؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منم تو سونو هماتوم دیده شد ولی خداروشکر فعلا خونریزی ندارم دکترمم نیست که بدونم باید چیکار کنم همات ...

وای گفتی ..منم از بعد از امینوسنتزم یه هماتوم نسبتا بزرگ دارم خونریزی ندارم ولی سونو رفتم یکمم بزرگتر شده بود روانمو ریخته بهم .استراحت مطلقم هستم

من ۲روزه خون ریزیه کم دارم،بتامم کمه،فکر کنم داره سقط میشه

انشاالله که نمیشه رفتید دکتر؟

عزیزم منم هماتوم داشتم ازهفته11 تاهفته16لکه بینی وخونریزی داشتم. بهترین کاراستراحته. من حتی غذاموخوابیده میخوردم. من هماتومم خیلی خیلی بزرگ بود.... اصلااسترس نداشته باش هفته18 فتم سونو خبری ازهماتوم نبود جذب شده بود

وای گفتی ..منم از بعد از امینوسنتزم یه هماتوم نسبتا بزرگ دارم خونریزی ندارم ولی سونو رفتم یکمم بزرگت ...

انشاالله برطرف میشه 

من دکترمم نیست که بدونم چی کار کنم

فقط استراحت رو بیشتر کردم ولی خونمون پله داره ۴۰ تا

روزی ۱ بار میرم پایین یکبار بالا ممکنه اینم خطرناک باشه؟

عفونت هم دارم اونم نمیدونم چیکار کنم

هماتوم از عفونت نیست نگران نباش

اندازه هماتومم ۵*۱۳ هست خیلی بده؟

دکترمم تا شنبه نیست

اره.۱۷مرداد اخرین پریودم بود.بتام دیروز۶۲۵ بود.۲تادافاستون میخورم.دکتر گفت بتات امروز بالای ۹۵۰نباشه ...

انشاالله که چیزی نمیشه و خدا نی نی تون رو نگه میداره