2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 98 پست
آره من اصلا نشنیده بودم نه لکه بینی ندارم فقط کمرم درد میکنه

اجی دعا کن منم خوب بشم لکه بینی بدجور رو مخه

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم.دکترم میگفت تاوقتی رنگ خون قهوه ای نترس. اگه به رنگ روشن بودخطرناکه. 

خب من که سه هفته اس همه رنگی دیدم...علل خصوص قرمز😭

منم دوستم میگفت خون روشن میبینم ولی سونورفتم همچی خوب بوده. دکترابیشتراسترس میدن

دقیقا مث من....منم همینجوری خدا کمکم کنه خیلی سعی میکنم بیخیال باشم همش بخاطره بچمه همین...حاضرم همه چی رو تحمل کنم ولی در اخر بچه ام سالم بیاد بغلم...البته این چند روز قطع و وصل میکنه چند ساعت هست چند ساعت نیس

ازچندهفته به خونریزی افتادی؟ الان چندهفته هستی؟ 

اجی از هفته ۶ الانم هفته ۹ هستم دو روز دیگه میرم ۱۰

دقیقا مث من....منم همینجوری خدا کمکم کنه خیلی سعی میکنم بیخیال باشم همش بخاطره بچمه همین...حاضرم همه ...

عزیزم منم باای وی اف حامله شدم. منم خیلی سختی کشیدم... منم این روزا روگذروندم درکت میکنم

عزیزم منم باای وی اف حامله شدم. منم خیلی سختی کشیدم... منم این روزا روگذروندم درکت میکنم

امپول انکسوپارینم میزدی؟؟؟..من با لتروزول😔

کی سونومیری؟ 

هر دو هفته یکبار دارم میرم شنبه اینده دارم ولی نمیدونم برم یا نه خیلی سونو شدم چیزی تا ۱۲ هفته نمونده نمیدونم چه کنم

امپول انکسوپارینم میزدی؟؟؟..من با لتروزول😔

تاهفته12هرروز2تاامپول پروژسترون میزدم شبی 1شیاف تاهفته16استفاده میکردم. تاهفته15اسپرین میخوردم. ازوقتی آسپرین قطع کردم خونریزیم کمترشد

هر دو هفته یکبار دارم میرم شنبه اینده دارم ولی نمیدونم برم یا نه خیلی سونو شدم چیزی تا ۱۲ هفته نموند ...

منم هفته11رفتم هم برای خونریزی هم ان تی... هفته13 هم برای چکاپ. دیگه تا18 هفته برای آنومالی 

تاهفته12هرروز2تاامپول پروژسترون میزدم شبی 1شیاف تاهفته16استفاده میکردم. تاهفته15اسپرین میخوردم. ازوق ...

وای اجی دقیقا...منم اسپیرین میخوردم دکترم گفت قطع کن خونریزیت بیشتر میشه الان قطعش کردم.دکترم گفته باید روزی دوتا پروژسترون بزنی ولی من استراحت مطلقم باید یکاریش بکنم..