2777
2789
من خودم حتی جرات بغل کردن نوزاد نداشتم حتی ی بچه میدیدم منزجر میشدم یهو تو دل همسرم و‌خودم افتاد ک ب ...

عزیزم ان شاء الله خدا حفظش کنه و همیشه سایتون بالا سرش باشه مرسی بابت راهنماییت منم نمیخوام بچه نیارم میگم یک سال که وضعیت شغلیم رو روال بیوفته 

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من بچم 15 ماهشه شوهرم هوس بچه کرده اصلا الان نمیخوام 

چرا مردا اینجوری شدن 😐 مگه قبلا دخترای 18 ساله با دیدن بچه هوس نمیکردن؟

بنظرم این کارو نکن بذار حداقا چند ماه بگذره البته الان گفتی دارین باهم زندگی میکنین؟ ینی مثل ازدواج؟

دقیقن 

فقط مشکل خونه و جهیزیه داریم 

قرار بود بعد محرم و صفر عروسی کنیم که خونه و شهرمون مشخص نشد متاسفانه 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
دقیقن  فقط مشکل خونه و جهیزیه داریم  قرار بود بعد محرم و صفر عروسی کنیم که خونه و شهرمون ...

خودت چی دوس داری؟

عزیزم ان شاء الله خدا حفظش کنه و همیشه سایتون بالا سرش باشه مرسی بابت راهنماییت منم نمیخوام بچه نیار ...

عشقم روال میشه اگر میبینی تو دلته یا هرچیزی حکمتی داره تعلل نکن بقول همسرم پشت در داره در میزنه منتظر اجازه وروده😄

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عشقم روال میشه اگر میبینی تو دلته یا هرچیزی حکمتی داره تعلل نکن بقول همسرم پشت در داره در میزنه منتظ ...

هه هههه چه با نمک گفتی قربونش بشم بچمو😍😄

خب منطورش اینکه قبل عروسی بریم دنبال ازمایش و اینا که به محص عروسی کردن شروع کنیم 

اهان خب خوبه 

زود اقدام کن‌بعد عروسی 

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
هه هههه چه با نمک گفتی قربونش بشم بچمو😍😄

انشالله ی نی نی صحیح و سالم و صالح و اروم دامنتو پر کنه از طرف منو و ریحانه سادات دعامونو بپذیر🥰❤️

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…