2777
2789
خودت چی دوس داری؟

خودم میگم دیگ سنم میره بالا 

نمیدونم میتونم ازش نگهداری کنم یا نه 

جدیدنم شغل و رشتمو از دست دادم و از لحاط مالی وابسته به همسرمم 

نمیدونم چکاری درسته یا غلط 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
انشالله ی نی نی صحیح و سالم و صالح و اروم دامنتو پر کنه از طرف منو و ریحانه سادات دعامونو بپذیر🥰❤️

عزیزمممممممم پیامتون پر از حس مثبت بود الهی هزار برابرش به خودتون و عزیزانتون برگرده💜

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میگم دیگ سنم میره بالا  نمیدونم میتونم ازش نگهداری کنم یا نه  جدیدنم شغل و رشتمو از ...

هوف منم توی دوراهیم

چند سالت بودددد؟

میخواستم بپرسم که بنظرتون با اون دوتا fsh و lh کافی نیست؟ که جواب دادید

اون ازمایش هورمونیه..بدی بهتره عزیزم..ولی خب هستن کسایی که هیچ مشکلی ندارن ولی باردارنمیشن..این احتمالاتم درنظربگیرعزیزم..هنوزاگه اقاتم ازمایش اسپرم بده خوبه بابتش خیالتون راحت میشه..همیشه که زن مشکل نداره..مرداهم مشکل دارن

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
اون ازمایش هورمونیه..بدی بهتره عزیزم..ولی خب هستن کسایی که هیچ مشکلی ندارن ولی باردارنمیشن..این احتم ...

اهان ممنونم ازتون مطمئنم بزودی میاین بهمون خبر خوب میدین که به آرزوتون رسیدین

۲۴ گلم  ۲۴ سال و ۶ ماه کامل

تو هنوز خیلی وقت داری خدا رو شکر ولی برای تایمت برنامه بریز ینی اگر نمیخوای بچه بیاری وقتتو هدر نده نهایتش زبان بخون یا کلاس ورزش برو

ازمایش amhکه همون ذخیره تخمدانه هم بدین..قربونت برم مهربون...ان شاءالله 

خدا نکنهههه

چشم

ممنونم ازتون

تو هنوز خیلی وقت داری خدا رو شکر ولی برای تایمت برنامه بریز ینی اگر نمیخوای بچه بیاری وقتتو هدر نده ...

عزیزم من شوهرم سرگرد نیرو هواییه 

ممکنه هر سال یه شهر باشه تهران شیراز مناطق محروم جنوب کشور و . . . 

من رشته تحصیلیم معماری بود حوزه ی کاریم معماری داخلی که با اوضاع کشور زیاد سودی نداشت کار کردن و ادامه تحصیل و من کلاس زبانم میرفتم و نرمال به بالاس . . . 

چند ماه دنبال تغییر رشته و تغییر شغل بودم بر اساس علاقه و بازار کاری با توجه به شرایط شغلی همسرم  دو تا رشته انتخاب کردم که هرجا برم بتونم کسب و کار راه بندازم یکی طراحی دوخت و مد و فشن بود یکی میکاپ ارتیست که همسرم کلن با حوزه ی ارایشگری مخالفه 

موند طراحی دوخت و مد و فشن که هرجا بخوام دوره برم بالای یک یا دو سال وقت میبره برای حرفه ای شدن و حرفی زدن 

ولی با توجه به شرایط شغلی همسرم سردرگم شدم از لحاظ مالیم هیچ احتیاجی ندارم چون خداروشکر نه اهل کم گذاشتن و منت گذاشتنه فقط حس استقلالم از بین رفته و فک میکنم ادم بیهوده ایم 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗