2777
2789
دقت کردی اونایی که میگن نمیخوایم خدابهشون میده اوناییکه داد بچه میزنن خدامیگه صبرکن؟😔عینهومنو شوهرم ...

عزیزم از کجا میدونی شاید منم که میگم نمیخوام هیچوقت نتونم بچه دار بشم

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مقاومت میکنید؟ من الان بچه دومم راحاملم 😊 اصلا هم برای بچه اولم مقاومتی نکردم راهی هست که باید برید تازه 9ماهم حامله اید توکل برخدا نزارید نه خودتون سرد بشید نه همسرتون وخدا نکرده به دوا و درمون بکشید 😊

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
خوب اول با خودت كنار بيا كه ميخواي يا نه بعدا جلوي همسرت بايست من فكر كردم هيچوقت نميخواي نه موقت

من میخوام یک سال و نیم دیگه ان شاء الله ولی همسرم مدام میگه اگر اونموقع نشد اگر اتفاقی افتاد استرس میوفته به جونم

میشه بپرسم چند سالته من میگم ان شاالله یک سال و نیم دیگه شوهرم میگه اگر اونموقع نشد چی

اخرش که چی؟؟توکل به خداکن اقدام کن...رفتو خدایی نکرده بعدا باردارنشدی شوهرت میزنه توسرت تورومقصرمیدونه...

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
دقت کردی اونایی که میگن نمیخوایم خدابهشون میده اوناییکه داد بچه میزنن خدامیگه صبرکن؟😔عینهومنو شوهرم ...

من خیلی ناراحتم امروز در کمال ناباوری دوستم گفت از دوست پسرش ک صیغه اشه بارداره 😔😔

خدایا ب کیا میدی

آخه قضیه ما خنده دارو چرته به همه چی فکر کردیم.منتها من میگم بیا وسایل خونرو عوض کنیم قبلش اون میگ ...

عزیزمممم

چند ساله ازدواج کردین

عزیزمممم چند ساله ازدواج کردین

واسه دومی میخواستم بدم اقدام😁😁که نمیر م😃

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من خیلی ناراحتم امروز در کمال ناباوری دوستم گفت از دوست پسرش ک صیغه اشه بارداره 😔😔 خدایا ب کیا می ...

شما چند سالته

عزیزم چرا اینقدر نا امیدی خدا خیلی بزرگه سعی کن اروم باشی

2 سال و نیم

فکرنمیکنی دیگه موقشه وسنت بالا بره نه حوصله داری نه اعصاب تازه بچه اولم که سیسمونی داره فکر نکنم خرج زیادی جزپوشک داشته باشه ☺

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
عزیزم از کجا میدونی شاید منم که میگم نمیخوام هیچوقت نتونم بچه دار بشم

عزیزم خدامیده..ولی به یکی زود به یکی دیرمیگه صبرکن...ان شاءالله دامن تموم مامانای منتظرسبزبشه بحق علی اصغر

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من خیلی ناراحتم امروز در کمال ناباوری دوستم گفت از دوست پسرش ک صیغه اشه بارداره 😔😔 خدایا ب کیا می ...

وای قاطی کردم مگر شما نمیگی بچه نمیخوای