2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سالته عزیزم چرا اینقدر نا امیدی خدا خیلی بزرگه سعی کن اروم باشی

من فقط دوبار پارسال اقدام کردم و نسد.کلا بخاطر موقعیت مالی جامعه میگم نیاد کلا بچه .ولی امروز واقعا حالم بد شد چرا خدا ب دونفر ک اصلا قرار نیس باهم بمونن بچه میده

اوه دومی که اصلا استرس نداره شد شد نشد نشد

همین دیگه میگم اصن نیازه یا نه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من فقط دوبار پارسال اقدام کردم و نسد.کلا بخاطر موقعیت مالی جامعه میگم نیاد کلا بچه .ولی امروز واقعا ...

بنظرم یکس از دلایلش اینه که وقتی اقدام نمیکنی توی رابطه همش استرس اینو نداری که اگر نشد و اینا و زود میگیره

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
آخه قضیه ما خنده دارو چرته به همه چی فکر کردیم.منتها من میگم بیا وسایل خونرو عوض کنیم قبلش اون میگ ...

عزیزم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال رفت وباردارنشدی نیازبه درمان داشتی میخوای چیکارکنی؟؟ازهزینه های درمان خبرداری عایا؟؟ما تموم هدیه عروسیمون پس انداز کردیم برای خریدخونه یهوتصمیم گرفتیم برای بچه دارشدن به مشکل خوردیم..رفتیم برای درمان برای پس اندازمون چی فکرشومیکردیم چیشد..الانم دوماه میگذره نشده بریم برای انتقال جنین😔

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من میخوام یک سال و نیم دیگه ان شاء الله ولی همسرم مدام میگه اگر اونموقع نشد اگر اتفاقی افتاد استرس م ...

اگر سنتون بالا نيست و دكتر زنان هم سلامت تخمدانها رو تاييد كرده نگراني نداره به تاخير انداختن چون بچه دار شدن هم مثل بقيه مراحل زندگي آمادگي ميخواد

عزیزم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال رفت وباردارنشدی نیازبه درمان داشتی میخوای چیکارکنی؟؟ازهز ...

عزیزم مشکل چیه مگه؟

عزیزم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال رفت وباردارنشدی نیازبه درمان داشتی میخوای چیکارکنی؟؟ازهز ...

یکی مثل شما پیدا نمیشه اروممن کنه وبهم کمک کنه

انشاالله که به زودی مامان میشی😍😍

بنظرت بیخیال بشمو اقدام کنم یانه؟؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من خیلی ناراحتم امروز در کمال ناباوری دوستم گفت از دوست پسرش ک صیغه اشه بارداره 😔😔 خدایا ب کیا می ...

وای خدایاوقتی میخواد کسیورسواکنه دیگه..شوهرم میگه اگه توی نامزدی که نامحرم بودیم رابطه داشتیم صددر صد برای اینکه رسوای عالم بشیم باردارمیشدی 😂😂😂😂

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
یکی مثل شما پیدا نمیشه اروممن کنه وبهم کمک کنه انشاالله که به زودی مامان میشی😍😍 بنظرت بیخیال بشم ...

ببخشید که جسارت میکنم ولی بنظرم اگر دلیلت فقط عوض کردن وسیله های خونست که بیخیالش بشو

وای خدایاوقتی میخواد کسیورسواکنه دیگه..شوهرم میگه اگه توی نامزدی که نامحرم بودیم رابطه داشتیم صددر ص ...

😂😂

من بیشتر از اینکه نگران بچه دار نشدنمو باشم نگران اینم که اگر نشد شوهرم گناه داره چون الان میگه دوس دارم