2777
2789
عنوان

دارم مي ميرم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 27 پست
من هيچ توقع مالي ازش ندارم حتي يه مسافرت نبرده منو تو اين ٤ سال فقط شهر بابام كه اونم خونه بابامه و ...

ولی خوب باید قوی باشی دوتا راه داری یا بخاطر اینکه دوسش داری کنارش بمون و تمام توهینو کتکو تحمل کن یا اینکه ی مدت فوقش دوریش اذیتت میکنه ولی میتونی زندگی بهتری داشته باشی

من هيچ توقع مالي ازش ندارم حتي يه مسافرت نبرده منو تو اين ٤ سال فقط شهر بابام كه اونم خونه بابامه و ...

تو فقط وابستشی ی مدت نباشه بدیاش یادت میاد وابستگیت یادت میره 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فقط وابستشی ی مدت نباشه بدیاش یادت میاد وابستگیت یادت میره 

ميدونيد اخه باهاش از سن كم دوست شدم حالت عادت دارم مثل عادت به گوشي كه نباشه انگار گم كردي يه چيزي 

به نظر من چون دست بزن داره باید یکم بترسه

کاش اول میگفتی یکی باش حرف بزنه یا مشاوره میرفتی بعد به بابات میگفتی

منم تازه چند ماهه برگشتم به زندگی

تا خود طلاق رفتیم

درخواست جهیزیه و مهریه کرده بودم

ولی دست بزن نداشت ولی وکیل میگفت تو هیچ شرایطی زن نباید از خونش بره

چون همچی به نفع مرد میشه

یا بمونو با کمک مشاوره رفتن خودت درستش کن یا بازم بمونو از کتکاش مدرک جمعکن خدای نکرده مهرتو نخواد بده با اون میگیری

ببین تصمیمت چیه؟فک میکنی درست میشه یا ببخشید روانیه؟اگه مورد دومه خودتم مریض میشی و بچم بدبخت میشه

به نظر من نرو و برو مشاوره ببین چی میگه

ولی خوب باید قوی باشی دوتا راه داری یا بخاطر اینکه دوسش داری کنارش بمون و تمام توهینو کتکو تحمل کن ی ...

حرفت خيلي قشنگه خودمم به همين فكر كردم ميدونيد مثل چيه اين اصلا ترسي نداره از من مثلا ادم از يه مرغ نميترسه و ميزني تو سرش و ميخوريش ولي از مار ميترسي و ميدوني جوابتو ميده من الان اون مرغه هستم براش كه همه بلايي سرم اورده و هيچي نگفتم نه قهر رفتم تا حالا نه ابروش بردم نه توقعي ..ادمي هم نيس طاقت بياره نباشم مگه اينكه جايگزين برام باشه 

عزیزم چشم و گوشتو ببند هرچی پدرت گفت بگو چشم. شما معلومه هنوز به بلوغ فکری نرسیدی که بتونی خودت تصمی ...

نه اصلا نميتونم حرفي كه ميزنم رو عمل كنم خيلي زود پشيمون ميشم

ميدونيد اخه باهاش از سن كم دوست شدم حالت عادت دارم مثل عادت به گوشي كه نباشه انگار گم كردي يه چيزي&n ...

میدونم کاملا درکت میکنم منم اینجوریم اوایل ک خیلی دعوا میکردیم میخواستم قهر کنم برم ساکمم میبستم ولی یکاری میکردم ک نشه برم یا نذاره برم😑پای رفتن نداشتم ولی خب من باهر دعوام ی درصدی تغییر میکرد امید ب موندن داشتم ولی اگه نکنه ادامه دادن فایده نداره عزیزم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
به نظر من چون دست بزن داره باید یکم بترسه کاش اول میگفتی یکی باش حرف بزنه یا مشاوره میرفتی بعد به ب ...

بچه ندارم ...مهريه هم نداره كه بخواد بده ...از لحاظ مالي هم بابام خب خوبه نيازي ندارم ....در هر صورتم مهريه داده ميشه ...منم خب ميخوام به خانوادم سر بزنم فرار نميكنم كه هميشه خودش ميگفت برو بهم ...اگه بخواد پاي طلاق برسه اينقد من داغون ميشم و بي ابرو كه مهريه و جهاز بخوره تو سرم 

بچه ندارم ...مهريه هم نداره كه بخواد بده ...از لحاظ مالي هم بابام خب خوبه نيازي ندارم ....در هر صورت ...

عزیزم من برا ترسوندنش گفتم اول

اگه مهریه نداری که هیچی

گفتم شاید عوضشه کتک نزنه

اون حرف وکیلم برا آخرش گفتم بدونی فقط با مدرک کتک از پزشک قانونی میتونی راحت جدا بشی وگرنه حق طلاق با مرد هست کلی طول میکشه 

میخواستم عاقلانه تصمیم بگیری

عزیزم من برا ترسوندنش گفتم اول اگه مهریه نداری که هیچی گفتم شاید عوضشه کتک نزنه اون حرف وکیلم برا ...

مهريه دارم ميگم پولي نداره بخواد پرداخت كنه 

مهم نيس اينقد طول بكشه كه خودشون خسته شن