2777
2789
عنوان

ایا پلیس فتا واقعا پیگیرهست؟پولم زیاد صرف شکایت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
دستی چجور نامه به بانک بردین؟ یعنی اگر پیگیری کنن و پیدا از حساب اون طرف برمیدارن؟ یا طرف رو پیدا ...

نامه مهر و موم شده بود من اجازه باز کردن نداشتم! 

شما مثل اینکه کارت به کارت کردی

اون شماره کارتو پیگیری میکنن ببینن مال کیه معمولا این دزدا هم سریع از یه کارت به کارتای دیگه میریزن تا شناسایی نشن و ممکنه پول تو چند تا کارت جابه جا بشه

فقط اگه فتا گفت باید به بانکی نامه بفرستیم بگید اجازه بدین خودم ببرم و جوابشو بیارم که سریع تر باشه

حواست به ساعت کاری بانک هم باشه باید سریع همه این کارارو انجام بدی، صبح زود برو دنبالش

شاید هم برای شما نامه بانک لازم نباشه

برای من چون خرید اینترنتی بود بانک مشخصات فروشگاهی که ازش خرید کرده بود داد و خریدو لغو کرد و پولو به شماره کارت من که فتا بهش داد برگشت زد

و اصلا به دادگاه نکشید

ولی برای شما احتمالا تا مرحله گرفتن اون طرف و مسدود کردن حسابش باید صبر کنید

دادگاه رفتن سخت نیست، سامانه ثبت نام میکنن راحت با پیامک اطلاع رسانی میکنن، کلا شاید صد تومن هزینه پیگیری شما هم بشه

@mb00mb00 ای دی تلگرامم هستش خواهشا شمارو گم نکنم تا فردا کمک و راهنماییم کنین 

مراحلش همینه که گفتم چیز خاص دیگه ای نداره

اونجا برید میبینید چقدر آدم مثل شما هستن و کلا مشخصه خودشون میگن چیکار کنید

زود برید نفرات اول باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامه مهر و موم شده بود من اجازه باز کردن نداشتم!    شما مثل اینکه کارت به کارت کردی اون ...

باید اون کاغذ که انتقال دادم رو پیدا کنم یا اونا خودشون در میارن؟

شماره تلفن طرف که خاموشه اونم دارم

مراحلش همینه که گفتم چیز خاص دیگه ای نداره اونجا برید میبینید چقدر آدم مثل شما هستن و کلا مشخصه خود ...

خیلی ممنونم ،فردا ساعت ۸ میرم،راستی انتقال وجه رو اسم مادرم انتقال دادم باید مادرم باسه با من بیاد؟

خیلی ممنونم ،فردا ساعت ۸ میرم،راستی انتقال وجه رو اسم مادرم انتقال دادم باید مادرم باسه با من بیاد؟

باید از بانک پرینت کارتتونو بگیرید، طبیعتا باید صاحب حساب باشه

تو بقیه مراحل نمیدونم لازمه خودش باشه یا نه چون کارت به اسم ایشونه، فکر کنم باید باشه