2777
2789
عنوان

ایا پلیس فتا واقعا پیگیرهست؟پولم زیاد صرف شکایت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
بخدا دارم سکته میکنم،اصلا انقدر ناراحتم که میخوام بمیرم همش بدشانسی اخه خدا گفته وام بگیرم با هزارتا ...

ميدونم چ حالي داري

خودم پارسال از اينستا ميخاستم يكيو هك كنم طرف مثلا هكر بود گفت هم ميكنم ٦٠تومن بفرس منم خر خر فرستادم الانم غصشو ميخورم بااينكه پول خيلي كمي بود و با اكانتاي ديگه حسابي از خجالت مادر و خواهر طرف دراومدم ولي بازم الانم ميگم حرومش بشه 😪

۵۰۰ هزار تومن هزینه شکایت میشه؟ چون نایی ندارم پولی نمونده برام ...خیلی بد شد برای زندگیم... اصلا ...

عزیزم زود اعلام شکست کردی از استان خودتون پیگیری کن همونجا هم شکایت نمیخواد بیای تهران

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰۰ هزار تومن هزینه شکایت میشه؟ چون نایی ندارم پولی نمونده برام ...خیلی بد شد برای زندگیم... اصلا ...

ن بابا نهايت ي تمبر ٣٠تومنه تو حتي اگ وكيل هم بگيري پول وكيلتم بايد طرف بده دزدي كلاهبرداريه ها الكي نيس ك باباشو ميزارن پشتش

بخدا دارم سکته میکنم،اصلا انقدر ناراحتم که میخوام بمیرم همش بدشانسی اخه خدا گفته وام بگیرم با هزارتا ...

دور از جونت خواهرم. 

حالا زنگ به پلیس فتا بزن. تا راهنماییت کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم زود اعلام شکست کردی از استان خودتون پیگیری کن همونجا هم شکایت نمیخواد بیای تهران

خودم تو شکایت دادگاه و کتک کاری اقامم اینم روش اصلادنیا برام سیاه شده

خودم تو شکایت دادگاه و کتک کاری اقامم اینم روش اصلادنیا برام سیاه شده

نگران نباش ما زنا یاد گرفتیم باید قوی باشیم در هر شرایط و موقعیتی

نگران نباش ما زنا یاد گرفتیم باید قوی باشیم در هر شرایط و موقعیتی

دیگه قوی نیستم،اصلا نمیدونم فردا برم پلیس فتا چی میشه منو به کجا بفرستن،نمیخوام پام دادگاه باز شه 

دیگه قوی نیستم،اصلا نمیدونم فردا برم پلیس فتا چی میشه منو به کجا بفرستن،نمیخوام پام دادگاه باز شه&nb ...

هیجا نمیفرستن فقط بهشون اطلاعات میدی خودشون پیگیر میشن

هر چی زودتر پیگیری کنی احتمالش بیشتره به پولت برسی 

اول صبح زود برو بانک از حساب کارتت پرینت بگیر واریزها مشخص بشه

بعد باید بری دادسرای جرایم رایانه ای شکایت تنظیم کنی، آدرسشو از اینترنت پیدا کن، اگه تهرانی اونی هست که سمت صادقیه هست

بعدش میری پلیس فتا

منم سه میلیون و دویست از کارتم خرید اینترنتی کرده بودن ولی چون سریع پیگیری کردم تونستم مانع خرید اینترنتی بشم و سه تومنم برگرده ولی دویست تومنم نشد البته خودم دیگه رضایت دادم پرونده رو ببندن چون دیدم ارزش نداره اون دویست تومن به دوندگیش، کلا صد تومن هزینه دادرسی و آژانس و کرایه شد ولی خدا رو شکر بازم خوب شد

فقط از پلیس فتا بخواه سریع دنبال کاراتو بگیرن مثلا من خودم دستی یه نامه رو به دفتر یه بانکی بردم و جوابشو گرفتم آوردم، اگه به اونا بود خیلی طول میکشید

بازم خدا خیرشون بده خیلی کمکم کردن

هر چی زودتر پیگیری کنی احتمالش بیشتره به پولت برسی  اول صبح زود برو بانک از حساب کارتت پرین ...

دستی چجور نامه به بانک بردین؟

یعنی اگر پیگیری کنن و پیدا از حساب اون طرف برمیدارن؟

یا طرف رو پیدا کنن تازه دادگاه و پرونده تشکیل میدن و کلی وندگی و دعوت دادگاه تشکیل پرونده؟