بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=105109244]بدبختی و خوشبختی از نظر شما چیه ......بد بختی ینی نتونتی شهریه دانشگات بدی هی استراحت بزنی ترم هاتوغمخوار نداشته باشی بی کس باشی بیچاره باشی هجه پست بزنن نزدیک ترین کسات بشن بزرگترین دشمنات هر شب گریه کنی از خواب پا میشی گریه کنی زیر دوش حموم گریه کنی برای بی کسیت وختی مادرت قبافتو مسخره کنه اینا بد بختین.خوشبختی یعنی هیچ کدوم اینارو نداشته باشی
من به این چیزا اعتقادی ندارم ولی سعی کن زندگیتو خودت بسازی اونقدر قوی باش که حتی اگه ازدواج کردی آ ...
دقیقا ولی خواهرم میگه نگین جواب همرو میده جوابه شوهر آینده شم میده این کاراش
ولی من اینجوری نیستم
دعا کن واسم اگه یه زمانی ازدواج کردم خوشبخت بشم
نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄 امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
خوشبختی یه حس درونیه برا ازدواج عاقلانه تصمیمبگیر
خو پس دعا کن احساس خوشبختی کنم
سعی میکنم ولی هنوز دوره تا اون قسمت از زندگی
نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄 امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)