2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا فک کردی متاهل ها جایی دارن برا دردودل و خالی کردن خودشون؟! 😂😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببنین متاهل تنها هم وجود داره. حرفت زمانی درسته که ازدواج درست صورت گرفته باشه و دو نفر واقعا باهم مچ و رفیق باشن. خلافش زیاده....

ولی من خودم هر زمان باهمسرم آرامش میگیرم همون لحظه از ته دلم دعا میکنم نصیب همه مجردا مخصوصا خواهر برادر خودم بشه. الهی یه همدم خوب بیاد تو زندگیتون آمین

بدی ما اینکه مجردا فکر میکنن خیلی خوشبختیم و یکیو داریم همیشه باهاش حرف میزنیم ولی ای دل غافل😂

آخه مجردی هم خوب نیست همش تنها..عذر خواهی میکنم نیاز جنسی و هزارتا افکار راجب آینده ادمو روانی میکنه..

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم