2777
2789

یه قیمت کلی بهت میدن بعد موقع حساب کتاب اخ این جزو پکیج نبود این اضافه براتون انجام شد اگر به ناحق باشه که خدا اگاهه واقعا حرومشون باشه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

مطمعنن خیلیاشون حرام. بغیر این کاراشون که جیب مردمو میزنن. زندگیارو هم نابود میکنن. خداروشکر هیچوقت تو این مکانا نرفتم و نمیرم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

والا ناحقه دیگه به رنگ مو هایلابت چه خبره هشت تومن

رنگ مو ساده یه تومن 

میکاپ و شنیون ساده سه تومن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنن خیلیاشون حرام. بغیر این کاراشون که جیب مردمو میزنن. زندگیارو هم نابود میکنن. خداروشکر هیچوقت ...

من برای عروسی مجبور شدم برم خداشاهده انقد کشید روش

اخ براشینگ جدا 

ابروهاتو برای میکاپ برداشتم جدا 

لنز تو پکیج نبود درحالی ک ارایشم 3900 بود هزینش و اخرم ظرف لنزو نداد !!!!!!!!! من ک نمیگذرم 

دیگه اون ارایشگاه نمیرم با هیچ عنوان ادمای شیاد و سواستفاده گر ازسادگی و مظلومیت مردم به موفقیت میرس ...

یا برای عقدم گفتم مدیر سالن ارایشم کنه گفت هفت تومن میشه رفتم داد منو دست دستیارش گند زد 

والا ناحقه دیگه به رنگ مو هایلابت چه خبره هشت تومنرنگ مو ساده یه تومن میکاپ و شنیون ساده سه تومن

من ک خیلی ازم کندن خدا به این نوع روزیا برکت نده الهی

والا ناحقه دیگه به رنگ مو هایلابت چه خبره هشت تومنرنگ مو ساده یه تومن میکاپ و شنیون ساده سه تومن

تو مملکتی که آرایشگرش از کشاورز و کارگرش در آمد بیشتری داره زندگی کردن حرومه والا

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

تو مملکتی که آرایشگرش از کشاورز و کارگرش در آمد بیشتری داره زندگی کردن حرومه والا

نصف هزینه هاشون به ناحق و زور گرفته میشه 

دقیقا جالبه یه آرایشگر اینجا بود همش می‌گفت دکترا باید بیست سال خودشونو پاره کنن تا تهش بتونن تو یه ماه درآمد یه روز منو دربیارن چقد ازش بدم میاد و چقد راست میگه 

عجیبه که مردم برای پول ویزیت دادن جونشون درمیره اما برای هشت تومن رنگ کردن موهاشونو و نابود کردن بدنشونم افتخار میکنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دقیقا جالبه یه آرایشگر اینجا بود همش می‌گفت دکترا باید بیست سال خودشونو پاره کنن تا تهش بتونن تو یه ...

میری میگن این قیمت بعد میبینی بهت حقه زدن و با عزیزم عیزیم گفتنای فیکشون جیبتو خالی میکنن

میری میگن این قیمت بعد میبینی بهت حقه زدن و با عزیزم عیزیم گفتنای فیکشون جیبتو خالی میکنن

دقیقااااا

اولش میگن پایه فلان قیمته بعد ارایه خدمات یادشون میفته باید رقم و بیشتر کنن