2777
2789

از یه شهر دیگه بین راهی ۹۰ تومن یه چیزی خریدم ۹۰۰ هزار کشیده اونم دوره رفتم بانک شماره تماس پرداخت نوین ارین رو داد گفتن به اون زنگ بزنید هرچقدر زنگ میزنم جواب نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا پولدارید که بعد خرید رسید چک نمی‌کنید بخدا من رسید رو ده بار نگاه میکنم😂 کثافتها اکثرا تو بین راهی ها میفهمن مسافری از قصد زیاد میکشن واسه ما هم یبار اتفاق افتاد

آیا پولدارید که بعد خرید رسید چک نمی‌کنید بخدا من رسید رو ده بار نگاه میکنم😂 کثافتها اکثرا تو بین ر ...

یه بار توبازار شورت قیمت کردم ۸۰ یکی دیگه یه مدل دیگه قیمت کرد ۹۰ من کارت دادم ۹۰ کشید  بهش گفتم ۱۰تومنمو پس گرفتم 

فکر کرد نمیفهمم بی شعور 

رفتم .گفتن بین راهیه باید با شرکت کارتخوان تماس بگیری

خب بگیر دیگه چند روز پیگیری کنی حل میشه 

ولی خب از اون کارتخوان به یه حساب بانکی پول میره دیگه اون بانک رو بری حل میکنن اکثرا

یادگرفتن راهشو. منم پارسال بین راه ساندویچ خریدم شد ۱۵۰. مث شما نگاه نکردم اومدم خونه متوجه شدم ۱۵۰۰ کشیده .انقدر غصه خوردم. وقت پیگیری هم نداشتم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
آیا پولدارید که بعد خرید رسید چک نمی‌کنید بخدا من رسید رو ده بار نگاه میکنم😂 کثافتها اکثرا تو بین ر ...

گاهی پیش میاد . بچه پیشم باشه من اصلا قاط میزنم حتی پول نقدم زیاد میدم 😅 انقدر گیجم‌میکنن بچه ها

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
یه بار توبازار شورت قیمت کردم ۸۰ یکی دیگه یه مدل دیگه قیمت کرد ۹۰ من کارت دادم ۹۰ کشید بهش گفتم ۱۰ت ...

آره واسه ما هم پمپ بنزین بود بجا ۴۵ تومن ۴۵۰ کشیده بود برگشتم رفتیم خود طرف قبول نمی‌کرد به صاحبکارش گفتیم دوربین رو چک کرد رسید رو چک کرد بعد پول رو داد با کارگرش هم دعواش شد انگار بار اولش نبوده 

گاهی پیش میاد . بچه پیشم باشه من اصلا قاط میزنم حتی پول نقدم زیاد میدم 😅 انقدر گیجم‌میکنن بچه ها

شما قاط میزنی ولی انصاف طرف کجا رفته اگه آدم درستی باشه همچین کاری نمیکنه که متاسفانه دوره زمونه خییلی بد شده هیچکس رحم نداره