2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه خواهرمو.دیگه ذره ای برام مهم نیست چی بسرش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 71 پست
اصلا نمیدونم .اره اونم یه پسر جوونه.حتما گولش زده گفته بهم خبر بده.من به پسره زنگ زدم قسم خورد که من ...

بنظرم اصلا ولش کنید بحال خودش هرچند اینجور رفتنا اخر عاقبت نداره اما چه فایده اگه الان هرکار بکنید اون متوجه نمیشه کارش اشتباه تا نتیجه  شو نچشه فعلا داغه یه سه چهار ماه دیگه میفهمه

کسی که اینجور  خانوادشو رها میکنه میره همون بهتر که بره 

بابایه منم همین کارو کرد من که  دیگه فراموشش کردم برام مثله یه غریبه شده   

فقد این وسط دلم برا مادرت کبابه پدرت  هم حتما چقدر ناراحته امید وارم خدا دلشونو اروم کنه

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا ولش کنید بحال خودش هرچند اینجور رفتنا اخر عاقبت نداره اما چه فایده اگه الان هرکار بکنید ا ...

فقط پدرومادرم😔😔😔اون دیگه برام مهم نیست.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
حالا که لج کرده  بهتره بابات بهش پول نده بذار تنها بمونه قدر عافیت بدونه الان جلوشو نگیرین ب ...

نه بابام گفته یه هزار تومنم براش بفرستین.من میدونمو شما

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
نه بابام گفته یه هزار تومنم براش بفرستین.من میدونمو شما

شرایط سختیه...ان شالله که سرش به سنگ بخوره و با سرِ پایین برگرده...خدا به مامان و بابات کمک کنه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
واااقعاااا؟؟؟؟پس منم با شوهرم برم ترکیه بگم جونمون در خطره

باید ثابت کنی😐😐البته بگی ایرانی هستی کافیه😂😂

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
منم اینارو به مامانم گفتم ،گفتم خودتون تصمیم بگیرین الان داداش کوچیکم زنگ زده که بابا با چکش افتاده ...

سلام وقتتون بخیر نظر همه شما محترمه ولی از نظر من هرکسی میتونه فراموش کنه  ویا دل بکنه جز مادر ،فقط مادره که داره ذره ذره آب میشه