خیلیا درجریان هستن.خواهرم یک ماه ونیمه رفته ترکیه بیخبر،صبح به بهونه باشگاه رفته.مردیمو زنده شدیم تا فهمیدیم کجاست چیکار میکنه.بابامو شوهرم یک هفته رفتن استانبول بازم پیداش نکردن.تااینکه خودش زنگ زد بهم که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن با عصبانیت.خلاصه ازش قول گرفتم تو واتساپ درارتباط باشیم همش من پیام دادم بهش که خیلی سرد جوابمو میداد.این آخرا هم که کلا جوابمو نمیداد.انگار دشمنشم،مامانم طفلک همش مریضه لاغرشده😔😔😔مامانم معلمه چن روز دیگه مدرسه ها شروع میشه نمیدونم چجوری میخواد بره سرکلاس.دیروز از یه شماره بهم زنگ زد که ماشین منو بفروشین پولشو بفرستین
منم اینارو به مامانم گفتم ،گفتم خودتون تصمیم بگیرین الان داداش کوچیکم زنگ زده که بابا با چکش افتاده ...
اتفاقا من ب یادتون بودم
ببین ی جوری سرش ب سنگ میخوره ک خدا بداند و بس
جواب تلفن هاشم ندید
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
بهش بگین خودت بیا ماشینتو بفروش به اسم خودته ماشینت
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چند تا دختر مطلقه از اشناهامونم رفتن میگن اونجا ماساژور ان اخه کار قحطیه
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
اگه پیام داد بگو بمن ربطی نداره همونجور که رفتی هموتجورم برگرد پولتو از بابا بگیر
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.