2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه خواهرمو.دیگه ذره ای برام مهم نیست چی بسرش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 71 پست
منم اینارو به مامانم گفتم ،گفتم خودتون تصمیم بگیرین الان داداش کوچیکم زنگ زده که بابا با چکش افتاده ...

اتفاقا من ب یادتون بودم

ببین ی جوری سرش ب سنگ میخوره ک خدا بداند و بس

جواب تلفن هاشم ندید

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چکار کنین

اصلا بهش پول ندین و تماس و فلان نگیرین 

دروغ میگه سرکارمیرم

بذار مثل خر بمونه تو گل 

بهش بگین خودت بیا ماشینتو بفروش به اسم خودته ماشینت

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

مثل چی پشیمون میشه ، فقط بره سرگذشت اونایی که از روی هوا و الکی رفتن خارج و آواره و بیچاره شدن رو بشنوه 

عجب دختر احمقی هست 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

چند تا دختر مطلقه از اشناهامونم رفتن میگن اونجا ماساژور ان اخه کار قحطیه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

از کجا فهمیده بابا وشوهرت رفته دنبالش ؟؟؟؟

احساس میکنم همون کسی که تو فرودگاه هستش اون به خواهرت خبر داده

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "
چند تا دختر مطلقه از اشناهامونم رفتن میگن اونجا ماساژور ان اخه کار قحطیه

خودم تقریبا 8سال پیش به واسطه کار شوهرم 9ماه اونجا بودم.یعنی تهران خیلی شهر سالمیه در مقابل استانبول.من خودم با چشمام خیلی چیزا دیدم.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
به اسم بابامه

حالا که لج کرده 

بهتره بابات بهش پول نده

بذار تنها بمونه قدر عافیت بدونه

الان جلوشو نگیرین بدتر میکنه

اگه پیام داد بگو بمن ربطی نداره همونجور که رفتی هموتجورم برگرد پولتو از بابا بگیر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
از کجا فهمیده بابا وشوهرت رفته دنبالش ؟؟؟؟ احساس میکنم همون کسی که تو فرودگاه هستش اون به خواهرت خب ...

اصلا نمیدونم .اره اونم یه پسر جوونه.حتما گولش زده گفته بهم خبر بده.من به پسره زنگ زدم قسم خورد که من خبر ندارم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
اصلا نمیدونم .اره اونم یه پسر جوونه.حتما گولش زده گفته بهم خبر بده.من به پسره زنگ زدم قسم خورد که من ...

بهرحال دقت کنیدکسی هس براش خبر میاره میبره اونو پیداش کنید

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "