2777
2789

خیلیا درجریان هستن.خواهرم یک ماه ونیمه رفته ترکیه بیخبر،صبح به بهونه باشگاه رفته.مردیمو زنده شدیم تا فهمیدیم کجاست چیکار میکنه.بابامو شوهرم یک هفته رفتن استانبول بازم پیداش نکردن.تااینکه خودش زنگ زد بهم که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن با عصبانیت.خلاصه ازش قول گرفتم تو واتساپ درارتباط باشیم همش من پیام دادم بهش که خیلی سرد جوابمو میداد.این آخرا هم که کلا جوابمو نمیداد.انگار دشمنشم،مامانم طفلک همش مریضه لاغرشده😔😔😔مامانم معلمه چن روز دیگه مدرسه ها شروع میشه نمیدونم چجوری میخواد بره سرکلاس.دیروز از یه شماره بهم زنگ زد که ماشین منو بفروشین پولشو بفرستین 

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیفت دیلیتش کنید

وقتی براتون ارزش قایل نشده شماهم فکر کنید وجود نداره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من یکی از آشنا هامون همین جوری رفت الانم ۵سال ترکیه😶ازدواجم کرده الان بچه اش ۲سالش 🙁

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم