2777
2789

سلام به همگی

بچه ها بیاید کتاب های خوب به هم معرفی کنید کتاب هایی که بشه دانلود کرد و تو گوشی خوند 

من کتاب خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چه کتابی بخرم یا چه کتابی بخونم دوس دارم کتابی یاشه که ازش چیزی یاد بگیرم در هر زمینه ای مثلا مادری کردن همسرر خوب بودن کتابای روانشانسی یا کتابای که به ادم انگیزه زندگی بده انگیزه تغیر بده و حوصله ادم سر نبره؟؟؟

اثار صادق هدایت .سیمین دانشور.و امثال اینا چطوره راجع به چین میشه خوند ممنون میشم کمک کنید من کتابای این سبکو نمیشناسم هزچی دارم مال دوران مجردیمه و بیشتر رمانه

کتاب خودت باش دختر، شفای زندگی، ومخخخصوصا زنان زیرک رو بهت معرفی میکنم من همشونو خوندم عالی هستن

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابای سیمین دانشور رو نخوندم 

اما آثار صادق هدایت رو اصلا پیشنهاد نمیکنم بخونی از زندگی و عمرت نا امید میشی

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

اگر بعد مدت زيادى دوباره ميخواى شروع كنى فعلا سراغ اثار هدايت و نيچه و كافكا و اينجور كس ها نرو چون برات ملال آور ميشن كمى سنگينن

آثار سيمين دانشور خوبن جزو نويسنده هاى وطنى خوبن ايشون

آثار عباس معروفى هم جذابن من دوست دارم

تو خارجيا هم كه ماركز رو من عاشقشم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
مرسی عزیزم میشه از جایی دان کرد یا باید بخرم

میتونی دانلود کنی

من خریدم چون گرفتن کتاب دستم حس بهتری بهم میده باعث میشه از گوشی فاصله بگیرم