2777
2789
عنوان

از وقتی با خونواده شوهرم قهر کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست
خب پس بزن سیم آخر با شوهرت...یه سری چیزارو خط و نشون بکش...بگو من کجای زندگیتم؟!

میگه همه زندگیمی اما کار خودشو میکنه .اون حرفارم میزنه که دهن منو ببنده.امشب هم داییشو شام دعوت کردیم زنش نیست گفتیم بیاد تنها نباشه.نیم ساعت پیش زنگ زده که مامانمم داره میاد.فک کن مامانش وقتی میاد منو اصلا آدم حساب نمیکنه نه سلامی نه خداحافظی تازه کارای بچه ۹ماهمم بدون اینکه اجازه بگیره انجام میده

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
میگه همه زندگیمی اما کار خودشو میکنه .اون حرفارم میزنه که دهن منو ببنده.امشب هم داییشو شام دعوت کردی ...

ببخشید اینجوری میگما اما معلومه شوهرت روت حساب نمیکنه و تو هم تا حالا درست و درمون تو روش نخوابیدی..

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینجوری میگما اما معلومه شوهرت روت حساب نمیکنه و تو هم تا حالا درست و درمون تو روش نخوابیدی..

بله درست فکر کردی.تو میدونی من باید چیکار کنم؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی