بعد از اینکه حسابی دعوا کردیم و حتی به خونواده من تو روشون فحش دادن و کار داشت به جدایی میکشید تا اینکه به واسطه فامیلاشون من و شوهرمو وادار به ادامه زندگی کردن اما من گفتم که دیگه پامو تو خونشون نمیذارم اونام گفتن به شوهرم که ما عروسی به این اسم نداریم و خلاصه .... الان از اونموقع به انور هی دارن به همسرم پول میدن کمک مال میکنن حتی گفتن پول بهت میدیم برو خونه بخر خونه های خالزمونو بهت میدیم اجاره بده کسب درآمد داشته باش.احساس میکنم دارن اینطوری شوهرمو میخرن و میکشوننش سمت خودشون.حت فردا پس فردا بچمم با پولاشون میخرن.ب نظر شما چرا یهو مهربون و دست و دلباز شدن؟ انقدر از من بدشون میاد همه جوره پیش شوهرم بهم بی احترامی میکنن تو بچه دارزم دخالت میکنن اما جیب همسرمو پر پول میکنن.به نظرتون این حق السکوت نیست؟
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مجردم ولی میدیدم وقتی رابطه با زن دایی ها بد میشن خانواده ما سعی میکرد رابطه با دایی رو خیلی خوب نگه داره😂،البته به هیچ وجه قصدمون جدایی اش از زنش نبود
تا میتونی خیلی به شوهرت اهمیت بده و رفتارت خوب باشه باهاش...بی نهااااایتم به خودت برس...از خانوادش ب ...
یعنی به نظرت از الان با شوهرم شرط نذارم که اگه کمکی ام کردن دلیل نشه بخوان تو کارامون دخالت کنن؟ بهش بگم بهتر نیست؟
یعنی شوهرت هیچی نمیگه از اینکه چرا یهو مهربون شدن خانواده اش!!!!!
نه خودشم از خداشهزبونش واسم دراز میشه
عزیزم اگر.میتونی آشتی کنین...واسه حفظ زندگی خودتم که شده...به شوهرت پیشنهاد بده که دوست دارم آشتی کنیم و .... آشتی کردین حد و حدود بزار اما نه جلو شوهرت ...زیزر زیری...جلو شوهرت باهاشون مهربون باش و پشتش بهشون رو نده...اما جلو شوهرت خودتو فرشته نشون بده...مشخصه خانواده ی شوهرت فوقالعاده موذین و نقشه دارن...درسته غرورتو خورد میکنی که پیشنهاد آشتی بدی اما سیاستی هست واسه زندگیت....خانوادشون کجایی هستن؟
عزیزم اگر.میتونی آشتی کنین...واسه حفظ زندگی خودتم که شده...به شوهرت پیشنهاد بده که دوست دارم آشتی کن ...
گفتم آشتی کنیم اما شوهرم گفت اونا دوست ندارن ببیننت حالشون ازت به هم میخوره فقط من و بچه میریم دیدنشون.جوری قربون صدقه بچم میرن که انگار اونا زادنشون.خونمون هم که میان اعلام میکنن که فقط واسه دیدن پسرمون و نوه مون میایم کلی هم خرید میکنن میان .موندم با این افریطه ها چیکار کنم خودشون شیطانن من نمیتونم فیلم بیام واسه اینا کاش یه نفر کمکمکنه