2777
2789
عنوان

از وقتی با خونواده شوهرم قهر کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست
چون به خانوادت توهین کردن نرو طرفشونننن

نه بابا هرگز

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه ای داری مشابه این؟

من مجردم ولی میدیدم وقتی رابطه با زن دایی ها بد میشن خانواده ما سعی میکرد رابطه با دایی رو خیلی خوب نگه داره😂،البته به هیچ وجه قصدمون جدایی اش از زنش نبود

اصلا از بدیشون نگو پیش شوهرت خودت محبت کن بهش مظلوم نمایی کن تا میتونی و سعی کن کاری کنی شوهرت توقعش ازشون بره بالا که اونا نتونن از عهده اش بربیان 😑

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
تا میتونی خیلی به شوهرت اهمیت بده و رفتارت خوب باشه باهاش...بی نهااااایتم به خودت برس...از خانوادش ب ...

یعنی به نظرت از الان با شوهرم شرط نذارم که اگه کمکی ام کردن دلیل نشه بخوان تو کارامون دخالت کنن؟ بهش بگم بهتر نیست؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

یعنی شوهرت هیچی نمیگه از اینکه چرا یهو مهربون شدن خانواده اش!!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
یعنی شوهرت هیچی نمیگه از اینکه چرا یهو مهربون شدن خانواده اش!!!!!

نه خودشم از خداشهزبونش واسم دراز میشه

نه اصلا...جلو جلو نمیخواد خط و نشون بکشی...

پس به نظرت چیکار کنم؟چون مطمئنم اونا هدفشون همینه

پس به نظرت چیکار کنم؟چون مطمئنم اونا هدفشون همینه

عزیزم اگر.میتونی آشتی کنین...واسه حفظ زندگی خودتم که شده...به شوهرت پیشنهاد بده که دوست دارم آشتی کنیم و .... آشتی کردین حد و حدود بزار اما نه جلو شوهرت ...زیزر زیری...جلو شوهرت باهاشون مهربون باش و پشتش بهشون رو نده...اما جلو شوهرت خودتو فرشته نشون بده...مشخصه خانواده ی شوهرت فوقالعاده موذین و نقشه دارن...درسته غرورتو خورد میکنی که پیشنهاد آشتی بدی اما سیاستی هست واسه زندگیت....خانوادشون کجایی هستن؟

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
عزیزم اگر.میتونی آشتی کنین...واسه حفظ زندگی خودتم که شده...به شوهرت پیشنهاد بده که دوست دارم آشتی کن ...

گفتم آشتی کنیم اما شوهرم گفت اونا دوست ندارن ببیننت حالشون ازت به هم میخوره فقط من و بچه میریم دیدنشون.جوری قربون صدقه بچم میرن که انگار اونا زادنشون.خونمون هم که میان اعلام میکنن که فقط واسه دیدن پسرمون و نوه مون میایم کلی هم خرید میکنن میان .موندم با این افریطه ها چیکار کنم خودشون شیطانن من نمیتونم فیلم بیام واسه اینا  کاش یه نفر کمکمکنه 

گفتم آشتی کنیم اما شوهرم گفت اونا دوست ندارن ببیننت حالشون ازت به هم میخوره فقط من و بچه میریم دیدنش ...

خب پس بزن سیم آخر با شوهرت...یه سری چیزارو خط و نشون بکش...بگو من کجای زندگیتم؟!

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍