2777
2789

بعد از اینکه حسابی دعوا کردیم و حتی به خونواده من تو روشون فحش دادن و کار داشت به جدایی میکشید تا اینکه به واسطه فامیلاشون من و شوهرمو وادار به ادامه زندگی کردن اما من گفتم که دیگه پامو تو خونشون نمیذارم اونام گفتن به شوهرم که ما عروسی به این اسم نداریم و خلاصه .... الان از اونموقع به انور هی دارن به همسرم پول میدن کمک مال میکنن حتی گفتن پول بهت میدیم برو خونه بخر خونه های خالزمونو بهت میدیم اجاره بده کسب درآمد داشته باش.احساس میکنم دارن اینطوری شوهرمو میخرن و میکشوننش سمت خودشون.حت فردا پس فردا بچمم با پولاشون میخرن.ب نظر شما چرا یهو مهربون و دست و دلباز شدن؟ انقدر از من بدشون میاد همه جوره پیش شوهرم بهم بی احترامی میکنن تو بچه دارزم دخالت میکنن اما جیب همسرمو پر پول میکنن.به نظرتون این حق السکوت نیست؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

خونه های خالیمون

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

شاید میخوان اشتی کنن بات ولی بزار بدن پول مفت خوبه توام خوش بگذرون باش گورباباشون

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوان پولدارش کنن که مهریه شما رو بده و تموم بشه همه چی 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

شاید بخان آشتی...تو شوهرتون با زبون چرمی بچسبون ب خودت...از بدی خانواده شوهرتون اصلا پیش شوهر یا کسی نگو.خنثی باش.....خوشحال باش کمک مالی میکنن خونه میخرید.تو هم استفاده کن .شیک پیک باش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
شاید میخوان اشتی کنن بات ولی بزار بدن پول مفت خوبه توام خوش بگذرون باش گورباباشون

نه اصلا به فکر آشتی نیستن

شوهرت طرف كيه ؟؟

هم من هم اونا ولی بیشتر اونا

آره پول مفت خوبه ولی ازونور میخان حسابی تو زندگیم دخالت کنن شوهرمم نتونه حرف بزنه منم اعتراضی نکنم. به نظرون ارزشی داره این پول؟

آره پول مفت خوبه ولی ازونور میخان حسابی تو زندگیم دخالت کنن شوهرمم نتونه حرف بزنه منم اعتراضی نکنم. ...

ن خوب اگه اینجوریهه

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
 ارن سعی میکنن شوهرت رو بکشن سمت خودشون، تو هم باید سعی کن با محبت و توجه شوهرت رو سمت خودت نگه ...

شما تجربه ای داری مشابه این؟