2777
2789
عنوان

مشاوره (کمک کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به لحاظ حجاب چادری ام به لحاظ رفتارم با مردا خشکم بداخلاق 😂 البته با احترام ، ولی میترسم میگم آد ...

منم چادری ام.عادی باش کلا .

او نام ادمن.زیاد سخت نگیر.

پسرا بعد پشتت حرف چرتو پرت میزنن.دیدم ک میگماااا

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
منم چادری ام.عادی باش کلا . او نام ادمن.زیاد سخت نگیر. پسرا بعد پشتت حرف چرتو پرت میزنن.دیدم ک میگ ...

اوکی ، شماره به هیچکس ندم بهتر نیست ؟ بخصوص اینکه من تل گرام اینا ندارم 

اوکی ، شماره به هیچکس ندم بهتر نیست ؟ بخصوص اینکه من تل گرام اینا ندارم 

ب پسر یا دختر؟؟

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
من شمارمو دادم.. بری آشنا شی میدی توهم😅

اخه من اجازه ندارم اصلا شمارم به کسی بدم آدمی ام نیستم که غیبت کنم اصلا برام مهم نیست گوشی نبرم با خودم بگم موبایل ندارم بهتره 

میدونی مشکل من اعتماده خیلی ازش ضربه خوردم سرم تو لاک خودمه دوس ندارم برام مشکلی درست شه

درکت میکنم.

گوشی ببر .ولی معمولا برا جزوه و درس این چیزا معمولا شماره رو میگیرن ک بتونن برا کلاسا بهم خبر بدن

درکت میکنم. گوشی ببر .ولی معمولا برا جزوه و درس این چیزا معمولا شماره رو میگیرن ک بتونن برا کلاسا ب ...

درسته پس یه سیمکارت الکی داشته باشم بهتره ممنون از راهنماییت گلم برای سلامتیت صلوات فرستادم

درسته پس یه سیمکارت الکی داشته باشم بهتره ممنون از راهنماییت گلم برای سلامتیت صلوات فرستادم

خواهش میکنم عزیزم.

😍😍😍

موفق باشی همیشه