2777
2789
عنوان

مشاوره (کمک کمک)

112 بازدید | 26 پست

سلام روستای گلم من امسال میخوام برم دانشگاه رشته حقوق لطفا هرراهنمایی و توصیه ای راجع به موفقیت تحصیلی و معدل بالا و صد البته رفتاری دارید بهم بگید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم دانشگاه عزیزم؟

دانشگاه آزاد رشته حقوق البته من ۵ سال از درس دور بودم ولی خب خداروشکر هم اینکه علاقه دارم و باهوشم و همیشه ام با معدل بالا قبول میشدم و زرنگ بودم

از اول ترم بخون نذار انبار شه ..جزوه هات کامل باشن..

از من ب تو بعنوان ی خواهر کوچیک نصیحت انبار نکن ک بعد موقع امتحان دهن آدم سرویس🙄

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
دانشگاه آزاد رشته حقوق البته من ۵ سال از درس دور بودم ولی خب خداروشکر هم اینکه علاقه دارم و باهوشم و ...

مثل منی پ اما من ۹ سال از درس دور بودم و امسال میرم که حقوق بخونم موفق باشی کدوم شهری شما؟ 

از اول ترم بخون نذار انبار شه ..جزوه هات کامل باشن.. از من ب تو بعنوان ی خواهر کوچیک نصیحت انبار نک ...

بزرگواری گلم چشم حتما ممنون از راهنماییت ان شاءالله همیشه موفق باشی

بزرگواری گلم چشم حتما ممنون از راهنماییت ان شاءالله همیشه موفق باشی

قربانت عزیزم.

موفق باشی خانوم

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
به لحاظ رفتاری چطور ؟ من همش نگران اینم پسرا یا استادا چیزی بهم نگن 

بستگی ب خودت داره .بقیه حرف میزنن صددرصد.ولی اگه از روز اول باهاشون سنگین رفتار کنی تا آخر ترم رااااااحنی..

امتحان کردم ک میگماااا

بستگی ب خودت داره .بقیه حرف میزنن صددرصد.ولی اگه از روز اول باهاشون سنگین رفتار کنی تا آخر ترم راااا ...

من به لحاظ حجاب چادری ام به لحاظ رفتارم با مردا خشکم بداخلاق 😂 البته با احترام ، ولی میترسم میگم آدم ناجور همه جا هست