2777
2789
عنوان

زنداییم بعد چندسال باردار شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 97 پست
ای وای خدا بهت صبر بده سقط تو 22هفته واااای خدا سر هیچکسی نیاره  بمیرم برا دلت... حتما دلیل سق ...

ای خدا..اونا هم سقط شدن؟طبیعی باردار شدی رو

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
ای وای خدا بهت صبر بده سقط تو 22هفته واااای خدا سر هیچکسی نیاره  بمیرم برا دلت... حتما دلیل سق ...

پوچ بودن؟

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جایی رو معرفی کنم میری؟ یه خانمی هست بهش میگن ایپک ننه تو تبریزه فک کنم..تو همین سایت اسمشو سرچ ...

باشه حتما پیگیر میشم یه دوستی دارم اونجا ببینم خبر داره

مرسی ک گفتی گلم. انشالله خودت بزودی مادر بشی و نیاز ب هیچ کسی نباشه

من شوهرم مشکل داره اسپرمش از نظر کروموزمی .نمیدونم بدردم بخوره یانه   

باشه حتما پیگیر میشم یه دوستی دارم اونجا ببینم خبر داره مرسی ک گفتی گلم. انشالله خودت بزودی مادر بش ...

بخدا خیلی معروفه...حتما پیگیر باش..طرف ادمو ببینه میگه چه خبره..تو همین سایت سرچ کن

اره سقط شدن زیر 7 هفته  پوچ نبودن اینبار  تو این 11ساله فقط دوبار طبیعی شدم . میترسم دیگ ...

پوچ نبودن چرا سقط شدن پس

گقتم ک مشکل کروموزمی داره اسپرم 

خدا بزرگه گلم  ..ایشالله به زودی زود خدا دامنتو سبز کنه..