2777
2789
عنوان

زنداییم بعد چندسال باردار شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 97 پست
مشکل داریم. اسپرم ضعیف 

خرنوب استفاده کرد شوهرت؟؟یکی از اقوام ما بعد ده سال با مصرف خرنوب باردار شد..‌‌معجزه خرنوب واسه اسپرمه

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحیه ات رو بالا نگه دار .به امید خدا بیای به زودی خبر خوش بدی 

خیلی سخته بعد اینهمه سال روحیه ای نمیمونه برا ادم 

ولی خب بازم امیدم بخداست 

انشالله خدا از زبونت بشنوه گلم. ممنونم بابت دعاهایی ک در حقم میکنین دوستان خوبم

من تو این سالا راهی نرفته نزاشتم میگم ک خدا باید بخاد 

ببین گلم مصرف جوابدهیش ۶ ماهه...خدا ایشالله میده غصه نخور..ولی ۶ ماه مصرف کنه..

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
بله دو سالی رفتیم.نشد گلم

یه بار با ای وی اف باردار شدی؟

بله دو سالی رفتیم.نشد گلم

امیدت به خدا باشه ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد،من خودم بعد ۸ سال خدا بهمون بچه داد

عزیزم هر روز و هر شب و هر لحظه خدا رو شکر کن به خاطرچیزایی که داری،ان شالله نتیجشو میبینی و خدا نعمتاشو برات بیشتر میکنه،اینم امتحان کن

اره عزیزم . پوچ بود بارداریم

الهی..منم پارسال با امپول باردار شدم پوچ بود لعنتی...دوباره امسالم بعد ۶ ماه شدم بچم ۲۲ هفته زودرس شدم مرد.....تنبلی دارم و با دارو باردار میشم...خسته شدم بخدا..اگه خدا میخواد داغ یه بچه تو دل منتظرا بذاره اصلا نده بهتره

امیدت به خدا باشه ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد،من خودم بعد ۸ سال خدا بهمون بچه داد عزیزم هر رو ...

خداروشکر خدا حفظش کنه 

چشم گلم اینم امتحان میکنم .همیشه شکرش میکنم 

انشالله هر چی خیره همون بشه

الهی..منم پارسال با امپول باردار شدم پوچ بود لعنتی...دوباره امسالم بعد ۶ ماه شدم بچم ۲۲ هفته زودرس ش ...

ای وای خدا بهت صبر بده سقط تو 22هفته واااای خدا سر هیچکسی نیاره 

بمیرم برا دلت... حتما دلیل سقطت رو پیگیر باش بعد باردار شو 

من ک طبیعی هم باردار نمیشم تو این همه سالها فقط دوبار طبیعی شدم ک اونم سقط شدن 

اره عزیزم . پوچ بود بارداریم

یه جایی رو معرفی کنم میری؟

یه خانمی هست بهش میگن ایپک ننه تو تبریزه فک کنم..تو همین سایت اسمشو سرچ کن خیییلی خیلی خیلی معروفه..همه کسایی که پیششن بعد چند  سال با اولین دوره یا دومین باردار شدن‌.یه امار بگیر...خودم قصد داشتم اگه نشدم برم..