2777
2789
عنوان

زنداییم بعد چندسال باردار شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 97 پست
سلام خانومها یه سوال دارم من هجده هفته رفتم انومالی وای ازمایش خون ندادم باید ازمایش خون هم میدادم ی ...

بعضی دکترا میگن همچین آزمایشی بدین بعضیا میگن نیازی نیست

الان دکترت برات نوشته بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی دکترا میگن همچین آزمایشی بدین بعضیا میگن نیازی نیست الان دکترت برات نوشته بود؟

نه فقط سونو نوشته نگران سلامتش شدم اخه سونو خوب بود که دادم ولی ازمایش خون چرا ننوشت یعنی مهم نیست؟؟؟اته خواهرشوهرم عیر سونو خون هم داده بود 

چ جوری باردار شد ؟ خاله ی من ۱۸ ساله بچه دار نمیشه 

چندسال بود بچه میخواستن ولی نمیشد دیگه ناامید شده بودن

بعد امشب میگفت اصلا باورمون نمیشه و فکرشو نمیکردیم

اخه خیلی سخته انتظار . منم هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه . جوونیم همش رفت    

آخی عزیزم خیلی سخته من سه ساله منتظرم صبرم تموم شده واقعا چه تحملی داری انشالله اول خدا به تو بچه بده بعدم به من 

آخی عزیزم خیلی سخته من سه ساله منتظرم صبرم تموم شده واقعا چه تحملی داری انشالله اول خدا به تو بچه بد ...

منم ۳ سال و خوردای منتطرم 😔😔😔همه راهی رفتم کاش خدا مارو هم ببینه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اخه خیلی سخته انتظار . منم هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه . جوونیم همش رفت    

عزیزم..سقط داشتی؟

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
آخی عزیزم خیلی سخته من سه ساله منتظرم صبرم تموم شده واقعا چه تحملی داری انشالله اول خدا به تو بچه بد ...

انشالله دامنت بزوووودی سبز میشه 

خیلی سخته تحملی نمونده دیگه افسرده شدیم خودم و شوهرم

ممنونم بابت دعات عزیزم