2777
2789
عنوان

زنداییم بعد چندسال باردار شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 97 پست

عزیزززم😍انشالا بارداریش زاحت وبی دردسر باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی سخته انتظار . منم هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه . جوونیم همش رفت    

اره انتظار خیلی بده ایشالا خدا همین زودی دامنتو سبز کنه دوستم .از خوردن غذاهای مفید غافل نشو که معجزه میکنه .یکی از دوستام دکتر بهش گفته بود تخمک نداری باید اهدایی بگیری اینم اصن پول نداشت .رفته بود پیش یه خانمی که ماما بوده بهش گفته بود شیره انگور و عسل طبیعی و عرق گیاهی و چیزای دیگه که الان من یادم نیس  بخور تا بچه دار شی و حامله هم شد .در کمال ناباوری .

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
اره گلم . با ای وی اف هم باردار شدم سقط شد 

ای بابل.چرا ای وی اف 

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
اره انتظار خیلی بده ایشالا خدا همین زودی دامنتو سبز کنه دوستم .از خوردن غذاهای مفید غافل نشو که معجز ...

منم همه کار کردم نشد دیگه 

تا خدا نخاد نمیشه

الان از ناامیدی به اهدهیی فکر میکنم 

ممنونم بابت دعای خوبت عزیزم

منم همه کار کردم نشد دیگه  تا خدا نخاد نمیشه الان از ناامیدی به اهدهیی فکر میکنم  ممنون ...

روحیه ات رو بالا نگه دار .به امید خدا بیای به زودی خبر خوش بدی 

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
منم 3بار 

دکتر میگفت همه چی خوبه خودمم خیلی مراعات کردم ولی نشد که نشد حالا بازم پیگیری میکنم دیگه نذری نبوده که نکنیم بعضی وقتا میگم آخه خدا حکمتت چیه میخوای آزمایشم کنی من شکست خوردم تسلیمم فقط این آزمایشو تموم کن  تحملم کم شده